Haberler

Oğuz Aydın adım adım Fenerbahçe'ye! İşte bonservis bedeli

Güncelleme:
Abone Ol

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Hem Alanyaspor hem de Oğuz ile anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Milli futbolcu, bugün saat 23.10'da İstanbul Yeni Havalimanı'nda olacak. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan transferlerini yapıp Cenk Tosun ile de el sıkışan sarı-lacivertliler, Oğuz Aydın da bitirdi. Alanyaspor ile bonservis pazarlığında ortak noktayı bulan Fenerbahçe, oyuncuyu da ikna etti.

BONSERVİSİ 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferi için Alanyaspor'a 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ödeme taksitler halinde yıllara yayılarak yapılacak.

SAAT 23.10'DA İSTANBUL'DA

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Oğuz Aydın bugün saat 23.10'da İstanbul Yeni Havalimanı'nda olacak. Salı günü sağlık kontrolünden geçecek ve 4 yıllık sözleşmeye imzasını atacak. Resmi imzanın ardından ise sarı lacivertli takıma katılacak.

ALANYASPOR 218 BİN EURO'YA ALDI

Hollanda doğumlu olan kanat oyuncusu, altyapıda AZ Alkmaar forması giyerken sonrasında Buca altyapısına geçerek Türkiye'ye adım attı. Buca sonrasında 2021- 22 sezonu başında 218 bin Euro bonservis bedeli ile Alanyaspor'a transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, özellikle son sezonundaki performansı ile Süper Lig'in dev ekiplerinin transfer listesine adını yazdırdı.

SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon Alanyaspor forması ile toplamda 38 resmi maça çıkan ve attığı 13 golle takımının skor yükünü alan Oğuz, verdiği 8 gol pası ile de Akdeniz ekibinin en etkili ismi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuz Aydın Oğuz Aydın Fenerbahçe Fenerbahçe İstanbul Alanya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Fuat Gençoğlu:

6milyon ?? tam olarak neden?

Yanıtla214
Barış O. B.:

Başta Acun Ilıcalı'nın görev aldığı kötü bir yönetimle sezona giren Fenerbahçe'ye sabır ve bol şans diliyorum. Sezon tamamlanmadan olağanüstü kongre toplanır ve Sadettin Saran görevi devralır. Sonra tekrar masallar masallar

Yanıtla49
mustafa demir:

doldurun bakalım takıma böyle adamları geçen seneyi mumla ararız böyle giderse

Yanıtla17
Ahmet Melih ALEMDAR:

Ali Koç " Siz benim hayal ettiğim Fenerbahçe'yi anlamamışsınız ! " Dybala ve Lukaku yu almayın diyen Mourinho " İrfan Can ve Cengiz e güvenmiyorum, Oğuz Aydın'ı mutlaka alın" demiş

Yanıtla05
SELÇUK GÜNDOĞDU:

YERLİ TOPÇUYA VERİLEN HER KURUŞ HELALİ HOŞ OLSUN

Yanıtla12
Köksal Çelik:

6 milyona torreira yı almıştık bunlar oğuz aydını alıyor asdsaf

Yanıtla02
Ilhan Kaya:

irfan can ve cengiz ünder den sıra gelirse oynar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title