Haberler

Okan Buruk: Galatasaray'ı karıştırmaya çalışan büyük kesim var

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, bomba itiraflarda bulundu. Buruk, "Galatasaray'ı karıştırmaya çalışan çok büyük kesim var. Sadece dışarıda değil içeriden de karıştırmaya çalışanlar oluyor" dedi.

Süper Lig devi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 2-1 kazandıkları Hatayspor maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"LİGE BAŞLAMAK ZORDUR"

Rakip takımı tebrik eden Buruk, "Hatayspor ve teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok iyi başladılar. Lige başlamak zordur. Sıcak ve nemle performans düşüyüro. Ben genel anlamda oyuncularımın isteğinden memnunum. İlk yarı golü atabilsek çok farklı olurdu. İkinci yarı mücizevi goller kaçtı. Birçok gol dediğimiz pozisyon gol olmadı. Bu da dışarıdaki insanları 'girmeyecekmi'ye getiriyor. Önemli bir taraftar grubuna sahibiz. Bizle birlikte bu galibiyete emek veren herkese teşekkür ediyorum. Geçen hafta mağlup olmuşsunuz ve burada 1-0 geriye düşmüşsünüz. ona rağmen destekleri devam etti" dedi.

"G.SARAY'I İÇERİDEN DE KARIŞTIRMAYA ÇALIŞANLAR VAR"

Camia içinde sıkıntıların olduğunu da itiraf eden başarılı antrenör, "Galatasaray'ı karıştırmaya çalışan çok büyük kesim var. Sadece dışarıda değil içeriden de karıştırmaya çalışanlar oluyor" dedi.

Buruk sözlerini, "Batshuayi'nin son dakika gollerine geçen seneden alışmıştık. Bugün bizim adımıza attığı için sevinçliyiz. Gerçek Galatasaray taraftarı nasıl maç kazanabileceğimizi gösterdi. Daha iyisini yapmamız gerektiğini biliyoruz. 1 senelik bir yorgunluk var. İki sene üst üste şampiyon olan takımın adaptasyonu zor oluyor. Maçı kazanma arzumuz maçın çok daha üstündeydi. Oyuncular gerçek performansına önümüzdeki günlerde kavuşacak. Teknik adamlar maç içinde bazı şeyleri yaşıyor. Beşiktaş maçında yaptığımız değişikliklerde oyun olarak geriye gitmiştik. Bugün tam tersi oldu. Batshuayi'nin son dakika golüne geçen seneden alışıktık. Bugün bizim adımıza attığı için sevinçliyiz. İkili oyunu bu maç çok iyi oynadı. Lucas ve Sara'nın performansı iyiydi. Genel olarak bütün oyunculardan memnunum" ifadeleriyle noktaladı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Okan Buruk Hatayspor Saray Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Sertaç şahin:

Okan buruk sezon başladı aynı seneryo başladı küçük emrahı geçti her sene ağlaya ağlaya başlıyor

Yanıtla6450
Veysel null:

Madem öyle başarılı olan Erden Timur neden gönderildi. Benim bildiğim kadarıyla başarısız olan insan gönderilir, başarılı olan değil

63
Can Bilir:

Okan Buruk kendini politikaya hazırlıyor gibi işler iyi gitmeyince yada skor istediği gibi olmayınca anında bir bahaneyle geliyor 2 hafta sonrada neler söylediğini unutup tam tersini söylüyor. Hiçbir türlü sorumluluk kabul etmiyor işi hep başkalarının üzerine yıkıyor… sorumluluk alamıyorsan yöneticilik yapmayacaksın..!

10
Eray A:

Her sene aynı 3. Sene de değişen bisey yok baştan ağlıyorlarki işi sıkı tutuyorlar...

Yanıtla4548
Veysel null:

En büyük futbol kulübünün çekemeyenleri de çok olur.

Yanıtla2321
Pc Copat:

bravo okan bak bazı sazanlar yemiş oltadaki yemi... kıvırdın bu işi ortak :D

45
Ilhan Gkpnr:

Ben bir Galatasaray taraftarı olarak Okan Burukun oyun sistemini eleştiriyorum bence Galatasaray şimdiye kadar futbolcuların bireysel performansları ile başarı sağladı artık Okan’dan hikaye duymak istemiyorum.Okadar futbolculara milyonlarca € vereceğinize B.Dortmundda yâda Leverkusen da bir Scott alsalardı böyle olmazdı..Tranferslerfe sadece isme para veriliyor çok yazık ..

Yanıtla924
Veysel null:

Bu konuda sana katılmıyorum. Okan hoca çok kaliteli bir teknik direktör. Daha önce Fatih Terim'in yapamadığı seriyi yakaladı, bu oyuncuların bireysel başarılarıyla olacak iş değil

67
Selim AYDOĞAN:

Ilhan onlara gerek yok her sene Okyanus ötesiyle sözleşme imzalıyorsunuz zaten

54
Hamdi Baba :

Herkes Hakan şükürün YouTube bu konu hakkındaki paylaşımlarını dinlesin. Kral 12 den vurdu. Hain main banane

Yanıtla177
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title