Haberler

Okan Buruk'tan Mourinho'ya: İşine bak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Galatasaray'a yönelik eleştirel demeçlerine Okan Buruk'tan sert bir yanıt geldi. Buruk, Mourinho'nun Galatasaray'a yönelik göndermeleri sonrası, "Mourinho'yu çok iyi tanıyorum ve demeçleriyle ne yapmak istediğini anlayabiliyorum. Ancak ben Mourinho'nun oltasına gelmem!. Herkes kendi işine baksın ve kendi takımıyla ilgilensin, bu hepimiz için daha iyi olur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho maçların ardından zaman zaman verdiği demeçlerde ezeli rakipleri Galatasaray'a yönelik de eleştirel ifadeler kullanırken dünyaca ünlü antrenöre Okan Buruk'tan yanıt geldi.

"GALATASARAY KART GÖRMÜYOR"

Mourinho, 3-0 kazandıkları Alanyaspor maçının ardından Galatasaray'a yönelik olarak bir göndermede bulunmuş, "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor ama onun dışındaki takımlar görüyor" diyerek tepki göstermişti. Okan Buruk'tan da konuyla alakalı olarak bir açıklama gelirken, başarılı çalıştırıcı Portekizli hocanın bu sözlerine tepki gösterdi.

"ONUN OLTASINA GELMEM!, HERKES İŞİNE BAKSIN"

TV 100'e konuşan Buruk, "Mourinho'yu çok iyi tanıyorum ve demeçleriyle ne yapmak istediğini anlayabiliyorum. Chelsea'de, Real Madrid'de, Roma'da ne yaptıysa şimdi de aynısını yapıyor. En güçlü gördüğü rakibe karşı psikolojik bir savaş başlatıp, ekstra baskı oluşturmaya çalışıyor. Ancak ben Mourinho'nun oltasına gelmem! Ona gerekmedikçe karşılık vermeyeceğim. Herkes kendi işine baksın ve kendi takımıyla ilgilensin, bu hepimiz için daha iyi olur. Eğer birbirimizi gerçekten çok özlediysek, 6. haftada görüşüp hasret gideririz!" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Galatasaray Galatasaray Okan Buruk Okan Buruk Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

aykut genç:

burukcum.. senin için büyük bir olay. mou nun rakibisin. keyfini çıkar imzasını da al :)

Yanıtla175118
Sinan Bulduk:

En son 9 yıl önce lig kazanmış mou mu :d

45
Serkan Aydın:

bilmiom benden büyük musun kucukmusun o senin dediğin adamı 92 de Bayern Münih istedi vermedik morinyo kim kime ne anlation reis sen

45
Halit Kilic:

Komik duruma düşüyorsunuz kuşlar

45
ahmet guzel:

Türkiye Portekiz rakip demek

03
Muhammed AY:

Bir Trabzonspor lu olarak söylüyorum. İsmail Kartal feneri ne zaman ipten alsa fener İsmail Kartal a ihanet ediyor. İsmail Kartal'ın tırnağı olamaz mourinho her zaman kaliteli takımlarla çalıştığı için adı mourinho oldu

Yanıtla41115
Orhan Karakisla:

güzel bir söz adam tabiki kaliteli takımla çalışır onun için fenerbahçeye geldi

45
Baba Yabgu:

Doğru söylüyor cimbimconun dışardaki maçlarına bakın

Yanıtla5248
Yorumların Efendisi:

Okan Buruk "oltaya gelmem" demiş. Hoca oltaya gelmediğinden emin misin?

Yanıtla2743
SEDAT KESKİN:

DOĞRULAR İŞİNİZE GELMİYOR

Yanıtla2531
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title