Haberler

Olay adam yine rahat durmadı! Yedek olduğu maçta kart gördü

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı maçta yedek kulübesinde oturan Mert Hakan Yandaş, 25. dakikada sarı kart gördü.

Süper Lig'in 6. haftasında dev maçta Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşıyor. Ülker Stadı'ndaki saat 20.00'de başlayan mücadelenin ilk yarısını Galatasaray 2-0 önde kapattı.

MERT HAKAN YANDAŞ SARI KART GÖRDÜ

Karşılaşmaya damga vuran anlardan birisi ise maça yedek kulübesinde başlayan Mert Hakan Yandaş'ın, 25. dakikada sarı kart görmesi oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Umut Bingöl:

Bir takımımı tutup tutmamak spor severlik asla değildir. Ahlaksız birine AHLAKSIZSIN diyebilmektir insan olmak. Böylesine azmış, karakteriz benim tuttuğum sevdiğim Fenerbahçe'nin bir ferdi olmamalı. Kabul etmiyorum böyle bir sülüğü...

Yanıtla3234
Iyi Adam:

o nun oglu yinemi

Yanıtla5107
ibrahim nayci:

Fb'li olarak FB dahil Hepisinin canı cehenneme futbol karında doyurmuyor ben emekliyim emekli olarak geleceğimi düşünüyorum.

Yanıtla680
Naci Büyükkal:

Bu adam maç oynamadan sarı Kart alacak tipi var. :DDDDDD

Yanıtla374
Necati Atilgan:

bir fb.li olarak fb.yi artık izlemek istemiyorum altay diye bir kalecimiz vardı taraftar olsun spor yorumcuları olsun çocuğu yerden yere vurdular ve sonunda gönderdiler livakovic diye bir kaleci aldılar adam orta sahadan gelişine vurulan bir toptan gol yiyor eyn nesyri diye 20.mlyon dolan verip golcü aldılar D zeko da D zeko adam ısrarla D zeka yu oynatıyor kasımpaşa maçında adamı ilk onbirde şans verildi f.b. 1/0 önder penaltî kazanmış o kadar penaltî kaçıran tadic e penaltî attırıyorlar en neleri dururken jose morinho desen adam in zaten Avrupa da işi bitmiş ekmeği yemiş velhasılı hatalarla doku bir f.b.ali koç a acıyorum adamcağıza bırak artık ya arkadaş olmuyor işte olmuyor daha direşmenin bir anlamı yok taraftar olarak daha sezonun başında tüm şevkimiz kırıldı Bi sezonun sonu nasıl gelecek yeter ya yeter arkadaş yapamıyorsanız gidin yapabilenler gelsin...

Yanıtla527
alaattin akcaalan:

Maça girdi sonradan çakal ama Okan hocam neyaptı Demirbayı dikti tepesine gık diyemedi!!

Yanıtla125
Hasan Kastamonulu:

Sarı kartı da olan bu karakter yoksunu insanı oyuna sokan ve bundan medet umandan teknik direktör olsa ne olur

Yanıtla022
Citoles Cipralex:

Geleceğin Alpay’ı

Yanıtla011
murat özbaş:

Mourinyoda anladı bundan baltaya sap olmayacağını. Artık marifetlerini oyuna giremeden gösterecek demekki

Yanıtla03
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title