Haberler

Olay iddia! "Hükümet istifa" tezahüratı yapan taraftarlara ceza

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Kongre Üyesi Hasan, Fenerbahçe stadında "Hükümet istifa" tezahüratı yapan taraftarların evlerine 6222 sayılı kanun kapsamında "Spor müsabakalarını seyirden men" tebligatları gittiği iddiasında bulundu. Ünlü gazeteci Ahmet Ercanlar da yaklaşık 30 kişiye tedbir kararı gittiğini ifade etti.

Fenerbahçe Kongre Üyesi Hasan Doğan sosyal medya hesabından bir tebligat görüntüsü paylaşıp, bazı taraftarların "Hükümet istifa" tezahüratı nedeniyle maçlardan men cezası aldığını duyurdu.

Olay iddia! 'Hükümet istifa' tezahüratı yapanlara tebligat gitti

"TEBLİGAT GİTMEYE BAŞLAMIŞ"

Hasan Doğan, gönderildiğini iddia ettiği tebligatın görseliyle, "Tribünlerin özelliği her görüşten insanı barındırması, bir arada tutması. İnsan inanmak istemiyor ama 'hükümet istifa' tezahüratı yapan taraftarların evlerine 6222 sayılı kanun kapsamında 'Spor müsabakalarını seyirden men' tebligatları gitmeye başlamış" paylaşımı yaptı.

Olay iddia! 'Hükümet istifa' tezahüratı yapanlara tebligat gitti

"30 KİŞİYE TEDBİR KARARI GİTMİŞ"

Kulübe yakın olan ünlü gazeteci Ahmet Ercanlar da, "Şu ana kadar farklı tribünlerden yaklaşık 30 kişiye tedbir kararı gitmiş. Cezaların süresiz olduğu yanlış bilgi. Soruşturma olduğu için süre yok. Soruşturma sonucu ceza alırlarsa o zaman süre belli olacak. O zamana kadar maçlara giremeyecekler" ifadeleriyle paylaşım yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ercanlar Fenerbahçe Hükümet Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Selim Güler:

Oh iyi bir haber .Adiler orasi spor müsabakasi ona göre tezahürat yaparsin ,siyaset meydani degil orasi.Iyi hak e5misler bu cezayi

Yanıtla97
Hasan Durmuş:

Çok doğru karar.derhal ceza verilmeli .yoksa bunun önüne geçilemez her stadyum kendi siyasetini yapar olaylar çoğalır.

Yanıtla104
mahalle sakini:

Diğer partiyi tutanlar kaşılık verse korkunç olaylar çıkabilirdi spordan men yetmez terörden tutuklama gereklidir. Katliamın eşiğinden dönüldü.

Yanıtla63
Thranduil:

Neye inanmak istememiş. Trübünde her görüşten insan olabilir demiş. Evet onu herkes diyor olabilir zaten ama herkes görüşünü protesto etse diğeri başka görüşünü protesyto etse kavgalar kan dökme olmayacak mı? Amerika ve Avrupa'da dahi bunu durduramıyorlar burada mı olmayacak? Yerinde karar.

Yanıtla22
senar:

30 kişimiymiş :) 30 kişinin yaptığı için miydi bu kadar yaygara yasaklanma. o sayının bin kat daha fazlası sokaklarda hükümet istifa etmeli diyor zaten, he statlarda bu tezahuratlar olmamalı o ayrı. siyasi alkışlarda, yuhalamalarda olmamalı

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title