Haberler

    Olcan Adın Görüşmesi Yapıldı! Ama Henüz Anlaşma Yok

    Abone Ol

    Öğlen saatlerinde gündeme bomba gibi düşen 'Olcan adın Galatasaray'da' haberlerini Eurosport.com Türkiye araştırdı.

    Galatasaray ve Beşiktaş'ın 1 numaralı hedefi olan Olcan Adın için sıcak saatler yaşanıyor. Milli futbolcu için Aysal ve Hacıosmanoğlu'nun bir araya geldiği ve her konuda el sıkışıldığı iddia edildi. Eurosport.com Türkiye'nin ulaştığı bilgilere göre görüşmeler yapıldı. Ancak Trabzonspor son kez Beşiktaş ile masaya oturup kararını öyle verecek.

    Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini belirten Olcan Adın için Beşiktaş ve Galatasaray tekliflerini sundular. Başkanlar seviyesinde görüşen Galatasaray ve Trabzonspor, Olcan konusunda henüz kesin anlaşmaya varamadı. Beşiktaş'ın da teklifini alacak olan bordo mavililer, kesin kararını birkaç gün içinde açıklayacak. Daha önce Trabzonspor Genel Müdürü Bura Gürdal'ın, Ünal Aysal ile bir araya gelerek transferi bitirdiği iddia edilmişti. Taraflara ulaşan Eurosport.com Türkiye Haber Müdürü Alper Aslan, böyle vir toplantının gerçekleşmediği bilgisini aldı.

    Yaz transfer döneminin en çpok konuşulan ismi olan Olcan Adın'ın yeni kulübünün belli olması için Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yapılacak olan son görüşme bekleniyor. Eğer oradan bu gece ya da yarın bir sonuç çıkmazsa Olcan adın'ın Galatasaray forması giyebileceği iddia ediliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Olcan Adın Eurosport Türkiye Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title