Haberler

    Olcan Adın'ın Transferi Hala Netlik Kazanmadı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Trabzonspor'dan ayrılacağını başkan Hacıosmanoğlu'na ileten Olcan Adın için ortaya atılan 'Beşiktaş'la anlaşıldı' Fazıl Özdemir cevapladı.

    Süper Lig'de yaz transfer seoznunun en önemli gümndemö maddelerinden biri Trabzonspor'da forma giyen Olcan Adın oldu. Milli yıldız için Beşiktaş ve Galatasaray'ın ısrarlı tekliflerine rağmen trabzonspor bür süre oyuncusunu satmamakta direndi. Ancak Olcan Adın'ın ayrılacağını Hacıosmanoğlu'na iletmesiyle birlikte transfere onay verildi.

    Trabzonspor'la olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan Olcan Adın için önemli bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın Olcan Adın için Trabzonspor'a 5 milyon Euro vererek transferi bitirdiği iddia edildi. Olcan Adın'ın menajeri Fazıl Özdemir ise son durumu Eurosport.com Türkiye'ye açıkladı. Alper Aslan'ın sorularını cevaplayan Özdemir, anlaşma iddialarını yalanladı. Henüz ortak noktada hiçbir takımın buluşmadığını, Beşiktaş ve Galatasaray'ın hala oyuncu için resmi bir anlaşma imzalamadığını belirtti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Galatasaray Olcan Adın Beşiktaş Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title