Haberler

Olcan Adın Trabzonspor'da

Güncelleme:
Abone Ol

Trabzonspor, Olcan Adın transferinde mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor, Olcan Adın transferinde mutlu sona ulaştı. Dünden itibaren yoğunlaşan transfer görüşmeleri bugün saat 14.00 sıralarında, Gaziantepspor'un ısrarla 4 milyon Euro talep etmesi üzerine tıkanma noktasına geldi. Ardından Trabzonsporlu yöneticilerin, "Olcan transferinden vazgeçtik" şeklinde açıklama yapmasına rağmen yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, temaslarını sürdürdü. Daha sonra Bekiroğlu, Gaziantepsporlu yöneticileri 3 milyon 250 bin Euro ve Sezer Badur karşılığında ikna etti. Daha sonra da Olcan'la görüşen Bekiroğlu, bu futbolcuyu da her konuda ikna etti ve 4.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Gaziantepspor'da geçtiğimiz sezon ve bu sezonun ilk yarısında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Olcan Adın, transferin gözde isimlerindendi. Bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan ancak başarılı bir grafik gösteremeyen Olcan, buradan transfer olduğu Gaziantepspor'da ise çok iyi bir çıkış yakaladı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 14 maçta oynadı ve 4 kez fileleri sarstı.

Yönetim Kurulu üyesi Bekiroglu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Olcan çok önemli ve takımımıza direkt katkı yapacak bir oyuncu. Bu transferde mutlu sona ulaştığımız için sevinçliyiz" dedi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title