Haberler

Olimpik bisikletçi, yemek yediği sırada boğularak trajik bir şekilde hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Venezuelalı eski olimpik bisikletçi Daniela Larreal Chirinos, 50 yaşında evinde hayatını kaybetti. İlk belirtilere göre, yemek yerken boğulma sonucu öldüğü düşünülüyor. Larreal, kariyeri boyunca beş Olimpiyat Oyunu'na katılmış ve çeşitli uluslararası yarışmalarda madalyalar kazanmıştı. Ölüm nedeni henüz resmi olarak açıklanmamış olup, soruşturma devam ediyor. Bu beklenmedik ölüm, spor dünyasında büyük üzüntüye neden oldu.

Venezuelalı eski olimpik bisikletçi Daniela Larreal Chirinos, 50 yaşında hayatını kaybetti. Larreal,Las Vegas'taki evinde ölü bulundu. İlk belirtilere göre, yemek yerken boğulma sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Olay, Larreal'in çalıştığı oteldeki işine gelmemesi üzerine endişelenen iş arkadaşlarının yetkilileri uyarmasıyla ortaya çıktı. Yapılan otopside, sporcunun nefes borusunda yemek parçaları bulunduğu ve boğularak öldüğü tahmin ediliyor. Ancak, Las Vegas polisi henüz resmi ölüm nedenini açıklamadı.

Larreal, kariyeri boyunca beş Olimpiyat Oyunu'na katılmıştı: Barselona 1992, Atlanta 1996, Sidney 2000, Atina 2004 ve Londra 2012. Bisikletin sprint disiplinlerinde uzmanlaşmıştı ve Keirin, sprint ve zamana karşı yarışlarda mücadele etmişti.

Olimpiyatlarda madalya kazanamamış olsa da, Güney Amerika oyunları, Pan-Amerikan yarışmaları ve Bisiklet Dünya Kupaları'nda çeşitli madalyalar elde etmişti.

Bu beklenmedik ölüm, spor dünyasında büyük üzüntüye neden oldu. Soruşturma devam ederken, Larreal'in ailesi, arkadaşları ve spor camiası bu kayıpla baş etmeye çalışıyor.

Olimpik bisikletçi, yemek yediği sırada boğularak trajik bir şekilde hayatını kaybetti

Olimpik bisikletçi, yemek yediği sırada boğularak trajik bir şekilde hayatını kaybetti

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Venezuela Dünya Yaşam Spor Yaşam Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Doğrucu:

Dış güçlerin işidir

Yanıtla115
Erdal_19:

insan gibi yemek çok mu zor

Yanıtla130
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title