Haberler

Ön protokolu imzaladı bile! Batshuayi adım adım Galatasaray'a

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin transferi için sarı lacivertli kulüp, ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, Batshuayi'ye 2+1 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 3 milyon Euro maaş ve 3 milyon Euro imza parası teklif etti. Fenerbahçe'nin teklifini geçen Galatasaray, Batshuayi ile anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu dün Fransa'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra ön protokolu imzaladı.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan ve teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda tutulmasını istediği Michy Batshuayi için Galatasaray devreye girdi.

BATSHUAYI ADIM ADIM GALATASARAY'A

Galatasaray, Batshuayi'ye 2+1 yıllık sözleşme karşılığında senelik 3 milyon Euro maaş ve toplam 3 milyon Euro da imza parası teklif etti. Fenerbahçe ise hem sözleşme süresi hem de yıllık ücrette Galatasaray ile aynı rakamı sundu ancak önerilen imza parası 1 milyon Euro'da kaldı.

ÖN PROTOKOL İMZALADI

Galatasaray cephesinin teklifini daha iyi bulan Batshuayi sarı-kırmızılılar ile anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu çarşamba günü Fransa'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra ön protokolu imzaladı.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Michy Batshuayi Michy Batshuayi Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Fransa Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Veysel null:

Galatasaray ın en çok ihtiyacı olan yerler orta saha kanat ve sağ bek transferi. kanat oyuncusu galeno veya jadon sancho, sağ beke wan bissaka ya da sacha boey, orta sahaya da İlkay artı bir tane profesyonel orta saha oyuncusu daha alırsak var yaa bu sefer tüm lig maçlarını kazanarak şampiyon oluruz. hahaha efsane olur

Yanıtla2318
Burkay Bozyel:

mutfagi da salona katalim mi abey

623
Veysel null:

Muslera, derrick köhn, Nelson, Davinson, wan bissaka, torreira , İlkay Gündoğan, jadon sancho, Mertens, barış Alper, ICARDI. Bu kadro ortalığı dağıtır darmaduman eder hahahaha. şampiyonlar Ligi'nde yarı final görür net

1711
MHSN SRC :

Ne diyordu biri malum takımdan 'istersek floryanın kalbine girer istediğimizi alırız' Al sana bu kapak olsunnn silocaannn.

Yanıtla1321
Serhat bulut :

Garibim sende öyle san :) İstesek oyuncunun istediği parayı veremezdik dimi.Ayni Zahada yaptiginiz gibi her şeye atlamayın sonra dimdizlak kalırsınız :))

115
tövbekar 34:

fenerin kullandiklari artiklari cincona yakisir

30
Didar Myradow:

Bu oyuncudan Mourinyoya hayır gelmez.Neden oyunda devamlı oynayamazsa sorun üreten oyuncu tipi var.Güle-güle.

Yanıtla148
MHSN SRC :

Macun turabiyi getirecekmiş santrfor.

113
Barış O. B.:

3 bacaklı iyi transfer

Yanıtla38
Siranuş Nermer:

bu adsm ğç kulüpdede oynamak istiyo anlaşılan

Yanıtla55
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title