Haberler

Onur Kıvrak, Beşiktaş'ın Teklifini Reddetti

Abone Ol

Beşiktaş'ın futbol kariyerini sonlandıran Onur Kıvrak'a teklif götürdüğü ortaya çıkarken 31 yaşındaki kaleci, Siyah-Beyazlıların teklifini reddetti.

12 yıl Trabzon spor'da oynadıktan sonra ani bir kararla futbol kariyerine son veren Onur Kıvrak'a Beşiktaş'ın talip olduğu ortaya çıktı.

SPOR PROGRAMI DAHİ İZLEMİYOR

Kasım ayında Burak Yılmaz'la birlikte kadro dışı bırakıldıktan sonra aktif spor hayatını sonlandıran Onur'a siyah-beyazlı kulübün resmi olarak teklif götürdüğü belirtilirken milli kalecinin bu teklifi reddettiği öğrenildi. Evinde spor programı bile izlemediği gibi futboldan bir hayli soğuyan Onur Kıvrak'a Beşiktaş için çok ısrar edildiği, tecrübeli oyuncunun da bu ilgiden dolayı başkan Fikret Orman'a teşekkür ettiği belirtildi.

TÜM BASKILAR SONUÇSUZ

Onur'u futbola döndürmeye çalışan yakınları 31 yaşındaki '1' numarayla uzun uzun konuştukları belirtilirken, menajerinin ' Beşiktaş'ın teklifini reddettin, tamam saygı duyuyoruz ama futbolu bu kadar erken bırakma hiç değilse hobi olarak yap. Antalyaspor'a gönderelim seni orada hem tatil yaparsın hem de kalecilikten kopmamış olursun' dediği öğrenildi. Tüm bu baskıya karşın Onur'un kesin bir dille "Dönmeyeceğim" yanıtını verdiği öğrenildi.

KARIUS GÜVEN VERMİYOR

Karius'tan beklenen verimi alamayan Beşiktaş'ın, Alman futbolcuyu gözden çıkarıp Onur'a gittiği tahmin ediliyor. Kariyerinde 285 maça çıkan Onur Kıvrak 13 kez milli takım forması giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Onur Kıvrak Beşiktaş Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

NURETTİN:

Bu neden bıraktı futbolu???Severdim Onuru. Ne yazık ki karakter sahibi oyuncular erken yaşta bırakıyor diğerleri ise 39 yaşında hala oynamaya çalışıyor. Adam ile yavşak arasındaki farkı daha iyi anlıyorum artık. Üzüldük be Onur.

Yanıtla617
ÇOŞKUN:

Bunu isteyen kim, bu herifte kendini nimetten sanıyor, bu haber gerçek olsa donunu satar koşa koşa gelir

Yanıtla146
tarafsız:

malatya spor dan beş yiyince feleği şaştı garibimin ondan sonra düzelemedi

Yanıtla56
fth:

bi bakmışsın bi kaç ay sonra saba uyandığında tv lerde son dakika akıllıe telefonlarda son dakika bildirimleri ortalık karışmış 2018-2019 sezonu şike şaibe operasyonu yapılmış gs kulübünden mustafa cengiz abdurrahim Albayrak fatih terim federasyondan ali dürüst hakem camiası başta serkan çınar suat aslanboğa flan gözaltına alınmış sen bizlere bugünleri görmeyi nasip et yarabbim haram kupalarını keyfini çıkaramsınlar bu sefiller

Yanıtla34
dogrular:

çoşkun kardeş haber gerçek olmasa bile futbolu bırakmadan önce tekrardan transfer olması için gs bjk araya girmişti fakat Onur Recep Kıvrak ben Trabzon Spordan başka bir takımda oynamam futbol''uda Trabzon Spor da bırakırım deyip kariyerine son verdi. . . (Zamanında Arsenal gibi takımlarda istemişti ve gitmedi)

Yanıtla23
AKZABATLİ:

ARSENAL İSTEDİ VE GİTMEDİ Mİ UŞAĞUM AZ SALLA

10
gavaraci:

Burasi Trabzon, Futbola baslarsinda, futbol hayatin biterde. . .

Yanıtla13
GİRİLMEZ:

VAY BE

02
audemars:

Onur Kıvrak Beşiktaş''a gelmeye cesaret edemez kişiliğinin uygun oladığını çok büyük tepkilerle karşılaşacağını oda bilir !

Yanıtla20
Fenerin transferi:

Uzun zamandır oynamıyor ve belkide antrenman bile yapmıyor. Beşiktaş neden Keylor Navas yada Cliessen ile ilgilenmiyor?

Yanıtla10
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title