Haberler

Orduspor Devreyi Galibiyetle Kapattı

Abone Ol

PTT. 1. Lig’in 19. haftasında Orduspor, kendi evinde Şanlıurfaspor’u 2-0 mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı.

PTT. 1. Lig'in 19. haftasında Orduspor, kendi evinde Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, çok kritik bir galibiyet aldıklarını belirtti.

SÖZERİ: "ÖNÜMÜZDE DAHA ÇOK MAÇ VAR"

Oyuncularını kutladığını dile getiren Erkan Sözeri, "Bugün her zamanki gibi yürekten oynadılar. Kendilerine yakışan mücadeleyi göstererek, kendilerine yakışan bir galibiyet aldılar. Bu takım lider olduğunda ben hep şunu ifade etmiştim, 'Önümüzde daha çok maç var, bir şeyleri konuşmak için çok erken. Her takımın inişli çıkışlı grafikleri olabilir.' Biz de bir düşüş yaşadık. Büyük bir kesimden saygı görüyoruz. Fakat deplasmanda aldığımız bir mağlubiyetten sonra yerin dibine sokan zihniyetten açıkçası üzgünüz. Bu oyuncuları sezon başında transfer ederken, sadece profesyonellik anlamında değil, duygusal anlamda da bizi yarı yolda bırakmayacak oyuncuları seçtik. Bizim kulübümüzün ekonomisi, transfer tahtası, her şeyi bir araya getirdiğiniz zaman böyle bir oyuncu grubu bulmak kolay bir hadise de değil. Büyük bir kesimden saygı görüyoruz ama bizim de başarısız olmamızı isteyen bazı kesimler var. Olacaktır, bu her camiada vardır. Biz bunları tebessümle karşılıyoruz. Görevimizi layığı ile yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonra da bu anlayışta olacağız" dedi.

Ordusporlu futbolcu Volkan Koçaloğlu, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Devreyi iyi kapattık. Aldığımız 3 puan bize çok iyi geldi. İlk yarı çok başarılı bir grafik çizdiğimize inanıyorum. Önümüzde fazla bir ara yok. Sonra Adanaspor maçımız var. Bu karşılaşmadan galip geldiğimiz taktirde 6 haftada fikstür avantajımız çok iyi. En iyi şekilde kullanıp Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Orduspor'un kalecisi Alişan Şeker ise, galibiyet için iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Biz geçtiğimiz hafta çok ağır bir yenilgi aldık. Hayatımızda yaşamak istemediğimiz, ileride bir gün hatırladığımızda biz bunu nasıl yaptık diyeceğimiz bir maç oldu. O maçtan sonra bir karar verdik. Hafta başından sonuna kadar herkes gayet ciddi çalıştı. Bana Salı günü 'Bu maç ne olur' diye sorsaydınız, 'Hiç düşünmeyin kazanacağız' derdim. Bugün herkes sahaya çıktı ve çatır çatır futbol oynadı. Ben bu galibiyet ile uyandığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, kalelerinde gördükleri iki pozisyonun da gol olduğunu dile getirerek, "2-0 mağlup olduk, Orduspor'u tebrik ederiz. Oyuna tabi iki takım da dengeli başladı. Orduspor biraz daha öne çıktı. 2 tane, bizim hafta içi çalıştığımız yemeyeceğimiz gol yedik. İkinci yarı farklı bir oyun oynadık. Bütün oyunun kontrolü bizde oldu. Daha fazla ceza sahası içine top soktuk. Final toplarını iyi kullansaydık gol de üretebilirdik. Orduspor ikinci yarı ne oyunu tutabildi, ne de orta sahayı. Kontra atak yapmak istedi. Bunu da yaptığında etkili olamadı. Maçın genelinde 2 tane kaleyi tutan pozisyon var ve ikisi de gol oldu. Çok enteresan bir maç oldu" açıklamasında bulundu.

Şanlıurfasporlu futbolcu Onur Akbay, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Orduspor'u tebrik ediyorum. Son 4-5 haftadır deplasmandan galibiyet ile döndük. Kazanmak istediğimiz bir karşılaşmada erken gol yedik. Böyle bir deplasmanda erken gol yerseniz sıkıntı yaşarsınız. Biz de onun sıkıntısını yaşadık. Söyleyecek fazla bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfasporlu Onur Güney de Orduya galibiyet için geldiklerini ifade ederek, "İki tane enteresan gol yedik. Onun dışında bize göre maçın kontrolü bizdeydi. İlk yarı pek pozisyona giremedik ama ikinci yarı üç tane ciddi pozisyonumuz oldu. Olmazsa olmuyor. Buradan galibiyet ile ayrılmak istiyorduk" diye konuştu - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfaspor Orduspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title