Haberler

Orduspor, Görme Engelliler Futbol Takımı ile Karşılaştı

Abone Ol

PTT 1.Lig takımlarından Orduspor, engelliler haftası nedeniyle Ordu Görme Engelliler Futbol takımı ile karşı karşıya geldi.
Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu Belediye Başkanı Seyit...

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, engelliler haftası nedeniyle Ordu Görme Engelliler Futbol takımı ile karşı karşıya geldi.

Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Orduspor Teknik direktörü Erkan Sözeri ve Ordusporlu futbolcular katıldı.

Ordusporlu futbolcular maskeler ile gözlerini kapatırken, karşılaşmayı Ordu Görme Engelliler Futbol takımı 2-0 kazandı.

Gösteri karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Orduspor teknik direktörü Erkan Sözeri, herkesin sağlığının kıymetini bilmesi gerektiğine vurgu yaparken, 'Spor engel tanımaz' diye bir slogan var. Hakikaten hayatta hiçbir şey engel tanımıyor. Bu vesile ile görmüş olduk. Takımımızı engelli kardeşlerimiz 2-0 yendi. Biz minimum bir katkı sunabildiysek böyle bir anlamlı güne ne mutlu bizlere. Bizim sporcularımız ve insanlar sağlık ve sıhhatin ne kadar önemli olduğunu daha anlamışlardır diye düşünüyorum"dedi.

ÖZTORUN: "ZOR BİR DURUM ZEVKLİ BİR MAÇ OLDU"

Orduspor'un başarılı futbolcusu Ferhat Öztorun ise, "Gerçekten çok zor bir durum.Bırakın futbol oynamayı hareketler bile kısıtlanıyor. Alışma meselesi sonuçta. Bugünde dünya engelliler günü. Zor bir durum zevkli bir maç oldu. Ağabeylerimiz bizi 2-0 yendiler onlarıda tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Ordu Görme Engelliler Futbol takımı kaptanı Vedat Yavuz, Ordusporlu futbolcuların kendilerine ciddi bir manevi güç verdiğini belirtirken, "Engellere takılma spora takıl' sloganıyla bugün sahaya çıktık. Buradaki amacımız görme engellilerin, evde oturanlar değil, dışarıda spor, kültür ve eğitim hayatlarını üst düzey sürdüren insanlar olduğumuzu göstermek istedik. Bu güzelliği Ordusporlu futbolcularımızda gözlerini kapatarak top oynaması bizim için çok ciddi manevi güç oldu" diye konuştu.

Öte yandan Vali Kenan Çiftçi, Görme engelli futbol takımı sporcularına baston ve görme engelli vatandaşlar için üretilmiş saat hediye etti - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Kenan Çiftçi Seyit Torun Orduspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title