Haberler

Orduspor, Kampına Altyapıdan Üç Oyuncu Dahil Etti

Abone Ol

Orduspor bu yıl ki hazırlık kampına, alt yapıdan yetiştirdiği 3 oyuncusunu kattı.

Orduspor bu yıl ki hazırlık kampına, alt yapıdan yetiştirdiği 3 oyuncusunu kattı. Genç futbolcular Hüsamettin Tut, Yasin Öztop ve kaleci Ali Köksal'ın katıldığı Avusturya kampında gösterdikleri performans ile teknik direktör Hector Cuper'in dikkatini çekmeyi başardı.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'in isteği ile kampa dahil olan alt yapı oyuncuları, takım kadrosunda yer almak için tüm güçleri ile mücadele veriyorlar. Genç futbolcular Nedim Türkmen'e kendilerini kampa dahil ettikleri için teşekkür ettiler.

"YUVAMA DÖNDÜM"

Kaleci Ali Köksal, 1 yıl aradan sonra yeniden Orduspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Kampımız çok yorucu ve zevkli geçiyor. Geçen yıl kiralık olarak Arsinspordaydım. Bu sene yeniden yuvaya döndüm. İnşallah kaleyi alıp yolumuza devam etmek istiyorum. Ben ve arkadaşlarım iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. İdmanlar çok iyi geçiyor. Hazırlık karşılaşmaları yaptık. İyi bir şekilde hazırlanıyorum. Orduspor'da ilerlemek istiyorum. Alt yapıdan gelen oyuncuların artmasını isterim. Bu hem kulüp açısından hem de bizim açımızdan çok önemli" dedi.

"KADRO İÇİN ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUM"

Çankırıspor'da 1 yıldır kiralık olarak oynayan ve yeniden Orduspor'a dönen Hüsamettin Tut ise, bir buçuk yıl sonra Orduspor'a döndüğünü hatırlatarak, "Yarım dönem Tarsus'ta, 1 sene ise Çankırıspor'da oynadım. Her iki takımda da iyi bir sezon geçirdik. Yeniden kendi takımımızın kampına katıldık. Orduspor kadrosunda yer almak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İdman programımız ise Türkiye liginde yapılan en ağırlardan birisi. Ama burada ortam çok güzel olduğu için bunu zevkle gerçekleştiriyoruz. Her şey Orduspor için. Kendimi hazırladım, Orduspor'da kalmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hector Cuper diğer hocalardan daha bilgili. Avrupa tecrübesi olması daha bilinçli çalışmamızı sağlıyor. Futbolcuyu yadırgamayan aynı futbolcunun seviyesine inen bir Teknik adam. Çok mütevazi ve alçak gönüllü bir insan, kimseye nasip olmaz Hector Cuper ile çalışmak ama bizlere nasip oldu" diye konuştu.

"ORDUSPOR'A GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Alt yapıda yetişerek Orduspor forması için mücadele eden Yasin Öztop ise, iki buçuk yılın ardından Orduspor'a dönmekten çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Yarım dönem Gümüşhanespor'da, 2 yılda Kastamonuspor'da forma giydim. İyi bir sezon her iki takımda da geçirdim. Orduspor'a geldiğim için mutluyum. 1'inci kampta takımda kalmak için verilen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bunu iyi değerlendirdik. Takımda kalmak için çalışacağız. Bu şansı bize veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu şansı biz en güzel şekilde değerlendireceğiz. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Süper lig çok zor bir lig. Bu ligde kendimizi göstermek istiyoruz. Hedefimiz Avrupa. Orduspor alt yapısında şuanda 3 kişiyiz ama bu rakamın artmasını istiyoruz. Bu Orduspor içinde gurur ve mutluluk olur. Gençlere daha çok fırsatlar verilirse, onlarda Süper ligi görürler" şeklinde konuştu.

Cuper'in kendileri için şans olduğunu söyleyen Öztop, "Hector Cuper ile çalışmak, bizim için çok büyük bir şans ve onur. Verilen şansı kamp programında en iyi şekilde değerlendireceğiz. Çünkü Cuper, büyük bir hoca. Burada olduğumuz için mutluyuz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüsamettin Tut Hector Cuper Yasin Öztop Orduspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title