Haberler

Osimhen için Galatasaray Adası'nı satışa çıkardılar

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen, kısa sürede taraftarların sevgilisi oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, golcü oyuncunun bonservisini alabilmek için ilginç bir girişimde bulundu. Bir taraftar, Galatasaray Adası'nı 50 milyon euroya satışa çıkardığını belirten bir pankart açtı.

Süper Lig devi Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen kısa sürede taraftarın sevgilisi olmayı başardı.

GALATASARAY ADASI'NI SATIŞA ÇIKARDILAR

Maçlarda ortaya koyduğu başarılı performansla taraftarı kendine hayran bırakan Nijeryalı golcü için bir Galatasaray taraftarı sürpriz bir harekete imza attı. Elfsborg maçı sonrası karton kağıt üzerine "satılık ada" yazan bir sarı kırmızılı taraftar, Ada'nın fiyatını ise 50 milyon euro olarak belirledi. Victor Osimhen hayranı olan bu taraftarın hareketi, herkes tarafından büyük ilgi gördü.

İşte o pankart;

Osimhen için Galatasaray Adası'nı satışa çıkardılar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Adası Galatasaray Adası Victor Osimhen Victor Osimhen Galatasaray Galatasaray Yaşam Spor Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Cahit Göktaş:

ne bitmez adalarınız varmış be

Yanıtla2512
Melike Taştan:

Bence böyle bir şeye gerek yok. Hiçbir transfer Galatasaray adasından daha değerli değil. Ancak çok büyük bir proje yapılırsa anca belki o zaman düşünülebilir. Şampiyonlar Ligi'nde finaline gitmek için çok iyi bir kadro planı kurarsak gibi mesela.. onun haricinde böyle bir şey e gerek olduğunu düşünmüyorum

Yanıtla228
apolat:

fetöşş babaları ölünce miras kavgası başladı :)))

Yanıtla178
Vatan:

gereksiz cok ayagi takilir duser kirilir kime girer bu anartmayin osimeni sacmalamayin icardi ona 10 basar

Yanıtla313
Sedat Toprak:

gese akp el ele... adayı, araziyi devlete sat. sonra devletten bedavaya geri al. sonra tekrar sat. sonra tekrar al. sonra tekrar sat..

Yanıtla22
Kenan Bey:

Aptallar.

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title