Haberler

Osimhen'in transferi için Fenerbahçeli isim devreye girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, Galatasaray'ın İstanbul'a getirmeye hazırlandığı Victor Osimhen için dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Vatandaşına "Fenerbahçe, Nijerya'dır. Bizimle tarih yaz. En büyük patron Jose Mourinho altında çalışmaktan mutluluk duyacaksın" diyerek seslenen Emenike, "sarı-lacivertli yönetime de "Fenerbahçe hamle yap" diyerek çağrıda bulundu.

Yılın transferine imza atan Galatasaray, Napoli'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Victor Osimhen ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Nijeryalı golcüyü bu gece İstanbul'a getirmeye hazırlanırken, büyük ses getiren transfer için Fenerbahçeli eski futbolcu Emmanuel Emenike'den sarı lacivertli yönetime sürpriz bir Osimhen çağrısı geldi.

Osimhen'in transferi için Fenerbahçeli isim devreye girdi

"FENERBAHÇE HAMLE YAP"

Emmanuel Emenike yaptığı paylaşımda, "Victor Osimhen Fenerbahçe, Nijerya'dır. Bizimle tarih yaz. En büyük patron Jose Mourinho altında çalışmaktan mutluluk duyacaksın. Fenerbahçe hamle yap" ifadelerini kullandı. Fenerbahçeli taraftarlar da Emenike'nin paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

İşte o paylaşım;

Osimhen'in transferi için Fenerbahçeli isim devreye girdi

BU GECE İSTANBUL'A GELİYOR

Galatasaray'ın 1 yıllık kiralanması konusunda hem kendisi hem de kulübü Napoli ile anlaşmaya vardığı Victor Osimhen, bu gece saat 00.30'da sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Emenike Victor Osimhen Jose Mourinho Galatasaray Fenerbahçe İstanbul Nijerya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

İbrahim Coşkun:

Fb iyi futbolcu almaz nerde bitmiş var orda

Yanıtla33105
aykut genç:

kim min jea , eljif elmas , arda güler , vedat muriqi , son olarak ferdi kadıoğlu . ibraaam bunlar bitmiş oyunculardan bi kaçı :)

12
Erol Arslan:

korkudan nasil aglicaklarini sasirmislar

Yanıtla1953
Halil çağrı Çevik:

Dörtlü forvetlemi cikak emolu

Yanıtla1137
cemalettin acar :

hayırlı olsun,böyle bir oyuncuyu türkiyede seyretmek güzel olacak

Yanıtla640
Oguz Cetin:

Fenerbahçeyi tanıyan mı var ..

Yanıtla820
Oktay Şahin:

Biraz daha iteleyin Feneve de gelsin Kocun paracıkları cok

Yanıtla128
Seko:

Buda futbolcu diye geldi feneri tırtıkladı gitti...şimdi reklam için ortaya çıktı....

Yanıtla215
SELÇUK GÜNDOĞDU:

YENİ BİR ZAHA VAKASI BENDEN DEMESİ

Yanıtla64
Ali Tekdemir:

Drogba varken Emenike dinlenilir mi? Osimhen akıllı Drogba'yı dinlemiş... Büyük adam büyük takımlarda oynar... İcardi sakatlandı diye sevinenler şimdi çabuk iyileşsin diyorlar. Adamın aklı ile oyna gs

Yanıtla33
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title