Haberler

    Osmanlıspor'un Hedefi Avrupa

    Abone Ol

    Spor Toto Süper Lig'de başkent ekiplerinden Osmanlıspor yarın Gaziantepspor'u yenerek Avrupa potasına girmek istiyor.

    SPORCOPE - Spor Toto Süper Lig'de başkent ekiplerinden Osmanlıspor yarın Gaziantepspor'u yenerek Avrupa potasına girmek istiyor.

    Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Gaziantepspor'u konuk edecek. Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem İlker Meral yönetecek.

    Ligin son 5 haftasında 4 galibiyet ve bir beraberlik alan Osmanlıspor, Avrupa kupalarına katılım iddiasını sürdürmek için Gaziantepspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmaya çalışacak. Sezonun ikinci yarısında geride kalan 6 haftada topladığı 13 puanla dikkatleri üzerine çeken başkent ekibi, ligde 32 puanla 8. sırada bulunuyor.

    Antep'te keyifler yerinde

    Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasaray'ı geçen hafta evinde 2-0 yenerek morallenen Gaziantepspor ise 30 puanla Osmanlıspor'un bir basamak gerisinde yer alıyor. Osmanlıspor'da cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlıkları süren Artur Moraes ve Anas Sharbini, Gaziantepspor'a karşı forma giyemeyecek.

    Sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan maçı Gaziantepsor 2-1 kazanmıştı.

    Kaynak: AA

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Gaziantepspor İlker Meral Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title