Haberler

Oxlade-Chamberlain Beşiktaş'tan ayrılmak için resmen servet istiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı futbolcular arasında yer alan ve sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle performansı düşen Oxlade-Chamberlain, takımdan ayrılmak için yönetimden 2 yıllık kazancı olan 6 milyon euro talep etti. Bu talep, Beşiktaş yönetimi tarafından reddedildi.

Süper Lig devi Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un gözden çıkardığı futbolcuların maaş yükünden kurtulmak istiyor.

6 MİLYON EURO İSTİYOR

Beşiktaş, sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bekleneni veremeyen Oxlade-Chamberlain ile yolları ayırmayı planlıyor. Fanatik'te yer alan habere göre, Premier Lig ve Championship'ten talipleri olan futbolcu ise ayrılmak için 2 yıllık kazancı olan toplam 6 milyon euroyu istiyor.

Beşiktaş yönetimi ise İngiliz futbolcunun bu talebini geri çevirdi. Siyah-beyazlılar, futbolcuya yapılan tekliflere göre aradaki maaş farkını kaşılamayı kabul ediyor.

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Spor

Beşiktaş Beşiktaş Finans Spor Finans Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Veysel null:

Hayret! bir tek Galatasaray ın oyuncuları Galatasaray a sıkıntı çıkarıyordu. İlk defa kuş takımlarından birinin oyuncusu takımına rest çekmiş. Şoklar içerisindeyim. Biraz onlara da sıkıntı çıkarsın hep bize mi sıkıntı çıkacak. tete ve Olivera sıkıntı çıkarmıştı.

Yanıtla4214
Mustafa Aydogan:

Dayı ne anlatıyorsun? Türkçe anlat bizde anlayalım.

614
Ütopik Yorumcu:

adam iyi futbolcu bu adamı kazanmak gerekiyor kumaşıda var

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title