Haberler

Özel Sporcular Gönüllerince Eğlendi

Abone Ol

Konya'da Zihinsel Engelliler Dünya Bisiklet Şampiyonası için çalışmalarına devam eden milli takım, önce piknik yaptı, ardından lunaparkta eğlendi ve akşam ise düğünde kurtlarını döktü.

Konya'da Zihinsel Engelliler Dünya Bisiklet Şampiyonası için çalışmalarına devam eden milli takım, önce piknik yaptı, ardından lunaparkta eğlendi ve akşam ise düğünde kurtlarını döktü.

Konya'da 24-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Zihinsel Engelliler Dünya Bisiklet Şampiyonası'nda mücadele edecek olan özel çocuklar milli takımı, muhteşem bir gün geçirdi. Milli takım teknik sorumlusu Ergün Esenkaya ile kamp sorumlusu Ayten Köse'nin organize ettiği aktiviteye önce piknik yaparak başlayan ve kuzu çeviren sporcular, ardından lunaparkta gönüllerince eğlendi. Günün sonunda ise Hilton Otel'de yapılan düğüne özel olarak davet edilen sporcu ve teknik heyet, gelin ve damatla karşılıklı oynadı.

Milli takım teknik direktörü Ergün Esenkaya, çocukların form durumlarının şu anda en üst seviyede bulunduğunu moral ve motivasyon açısından da milli takımın mükemmel seviyeye geldiğini söyledi.

Yaptıkları farklı aktivitelerle sporcuları şampiyona havasından uzaklaştırarak onların daha sakin bir ortamda olmalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Esenkaya, "Çocuklarımız şampiyonanın bilincindeler. Şampiyonanın bir an önce başlaması için sabırsızlanıyorlar. Sporculara farklı aktiviteler yaptırarak moral açısından da en iyi seviyeye getirmeyi çalışıyoruz" diye konuştu.

Kamp sorumlusu Ayten Köse de çocukların kamp ortamında son derece mutlu olduklarını onların başarısı için ellerinden gelen her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.

Dünya şampiyonası öncesi güne pikniğe çıkarak başlayan sporcu ve teknik heyet önce kuzu çevirdi. Toplu olarak ve neşeli bir şekilde yenilen yemeğin ardından öğleden sonra Konya'daki lunaparka gidildi. Burada atlı karınca ve değişik aletlere binerek heyecan yaşayan sporcular, daha sonra Mevlana müzesini gezdi. Akşam ise Hilton Otel'deki düğünde gönüllerince eğlendi. Gelin ve damatla karşılıklı oynayan sporcular, düğün sonunda günü mutlu bir şekilde tamamlanın huzuruyla odalarına döndü. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ayten Köse Hilton Eylül Konya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title