Haberler

Pacers'tan Thunder'a Mesaj

Abone Ol

Doğu Konferansı liderliğini yeniden eline geçiren Indiana Pacers, evinde ağırladığı Oklahoma City Thunder’ı 102-97 geçerek önemli bir galibiyet aldı.

En büyük Galatasaray!

Heyecanın yedi karşılaşmayla devam ettiği NBA'de gecenin maçı Doğu Konferansı lideri Indiana Pacers ile Batı Konferansı ikincisi Oklahoma City Thunder arasında oynandı.

Final serisinde kozlarını paylaşması muhtemel iki takımın Indiana'nın evi Bankers Life Fieldhouse'ta oynadığı mücadele 102-97 Pacers üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın ilk çeyreği 22-21 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi. Indiana'da Paul George ve David West'in skorer oyununa kenardan gelen C.J. Watson da eşlik ederken, Oklahoma City'de her zaman olduğu üzere Kevin Durant takımını sürükleyen isim oldu. İlk çeyreğe benzer bir şekilde ikinci periyotta da skor dengeli ilerledi ve Pacers soyunma odasına 47-45 üstün gitti. Üçüncü çeyrek ortasına doğru 8-0'lık bir seri yakalayan ev sahibi ekip, son 12 dakikaya 74-66'lık avantajla başladı. Thunder'ın veteran oyuncusu Caron Butler son periyotta takımın ilk altı sayısına imza atmayı başardı. Buna rağmen yüksek yüzdeli şutlarla farkı çift hanelere çıkaran Pacers, skoru 83-72'ye getirdi. Kevin Durant ve Russell Westbrook ikilisi oyunun dümenini eline geçirdi ve Oklahoma City 17-6'lık bir seriyle bitime 2 dakika 45 saniye kala 9-89'luk eşitliği yakaladı. Paul George ve Lance Stephenson'ın üçlükleriyle yeniden kontrolü eline geçiren Indiana, üstünlüğünü koruyarak hem rakibine hem de konferans liderliği için yarıştığı Miami Het'e önemli bir mesaj gönderdi.

Indiana Pacers, normal sezonda Orlando Magic ile oynayacağı son maçı kazanır ya da iki maçı olan Miami Heat bir mağlubiyet alırsa Doğu Konferansı'nı lider tamamlayacak.

Kenar oyuncularından 41 sayılık katkı alan ev sahibi takımda David West 21, Paul George ve C.J. Watson 20'şer sayıyla oynadı. 17 sayı, 10 ribaunt ve 11 asistlik performans sergileyen Lance Stephenson ise sezonun beşinci triple double'ına iza attı. Thunder'da ise Kevin Durant'in 38 sayısı yeterli olmadı.

Portland uzatmada kazandı

Batı Konferansı'nın beşincisi Portland Trail Blazers ile altıncı basamaktaki Golden State Warriors'ın mücadelesi büyük bir heyecana sahne oldu.

Blazers, yaklaşık 20 bin kişilik taraftarının önünde ağırladığı rakibini uzatma dakikalarının sonunda 119-117 ile geçerek sezonun 53. galibiyetini aldı. Normal sürenin sonunda Draymond Green'in maçtaki tek basketiyle oyunu uzatmalara taşıyan Warriors, uzatmaların sonunda Andre Igoudala'nın şutunda isabet bulamayınca sahadan mağlup ayrıldı.

Altı oyuncunun 13 sayı ve üzerinde katkı yaptığı Portland'ın en skorer ismi 26 sayıyla LaMarcus Aldridge oldu. 47 sayıyla maçın en skoreri olan Golden State'in yıldızı Stephen Curry ise mağlubiyeti engelleyemedi.

NBA'de gecenin diğer sonuçları şu şekilde:

Detroit Pistons: 107 – Toronto Raptors: 116

Brooklyn Nets: 97 – Orlando Magic: 88

New York Knicks: 100 – Chicago Bulls: 89

Sacramento Kings: 106 – Minnesota Timberwolves: 103

Los Angeles Lakers: 90 – Memphis Grizzlies: 102

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Oklahoma City Thunder Orlando Magic Galatasaray David West Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title