Haberler

Paris Olimpiyatları'nda skandallar bitmiyor! Sen Nehri'nden bakteri kapan Belçikalı sporcu, yarışlara katılamayacak

Güncelleme:
Abone Ol

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda triatlon branşında mücadele eden Belçikalı sporcu Claire Michel, Koli Basili adı verilen bakterinin bulaşması sebebiyle bugün yapılacak karışık bayrak yarışında yer alamayacak. Bu durum Belçika'nın takım halinde yarışmana da engel olurken Sen Nehri'ndeki kirliliği yeniden gündeme getirdi. Nehirdeki kirlilik birçok antrenmanında iptal olmasına, yarışların ise ertelenmesine sebep oldu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda skandallar bitmiyor. Açılış töreninin yapıldığı Sen Nehri'ndeki temizlik sorunu tekrar gündeme gelirken, triatlon branşında mücadele eden Belçikalı sporcu Claire Michel, Koli Basili adı verilen bakteri bulaştığı için bugün yapılacak karışık bayrak yarışında yer alamayacak.

BAKTERİ SEBEBİYLE ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDI

Belçika Olimpiyat Komitesi, Claire Michel'e Koli Basili adı verilen bakterinin bulaştığını ve bu sebeple müsabakaya çıkamayacağı duyurdu. Michel'in yarışlarda yer alamayacak olması sebebiyle takım halinde yarışamayacaklarının da bildirildiği açıklamada, "Claire Michel, bakteri sebebiyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Sporcuların koşullarının değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi için bu bir ders niteliğinde. Antrenman günlerinin, izin günlerinin ve yarışma günlerinin bundan sonra daha iyi planlanması ve organize edilmesi gerekiyor" ifadeleri kullanıldı.

Paris Olimpiyatları'nda skandallar bitmiyor! Sen Nehri'nden bakteri kapan Belçikalı sporcu, yarışlara katılamayacak

SEN NEHRİ'NDEKİ ANTRENMANLAR DA İPTAL EDİLDİ

Triatlon branşında erkekler ve kadınlarda önceden yapılan planlama doğrultusunda 30 ve 31 Temmuz'da, antrenmanlar ise 28 ve 29 Temmuz'da gerçekleştirildi. Sen Nehri'nde yaşanan bakteri yoğunluğu sebebiyle antrenmanlar ve 30 Temmuz'da yapılması düşünülen yarışlar iptal edilmişti. Bugün yapılacak karışık bayrak yarışları öncesinde de Sen Nehri'nde yapılan su analizleri sonrasında önceki gün ve dün gerçekleştirilmesi planlanan antrenmanlar da yapılamamıştı.

Paris Olimpiyatları'nda skandallar bitmiyor! Sen Nehri'nden bakteri kapan Belçikalı sporcu, yarışlara katılamayacak

BELEDİYE BAŞKANI YÜZMÜŞTÜ

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları öncesinde farklı müsabakalara ev sahipliği yapan ancak kirlilik tartışmalarıyla gündemden düşmeyen Sen Nehri'nde yüzmüştü.

Paris Olimpiyatları'nda skandallar bitmiyor! Sen Nehri'nden bakteri kapan Belçikalı sporcu, yarışlara katılamayacak

Kaynak: AA / Spor

Paris Olimpiyatları Bakteri Belçika Güncel Çevre Paris Spor Çevre Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Hacer Kalkan Bayram:

Avrupanın en pis şehirlerinden biridir hollanda merkezi birde fransa Hollandanın roterdam ve amsterdam çok pis sokakta işeme yerleri esrar kafeleri vitrili genel evleri çok özentisizdir temizliği sokakların Fransa özellikle paris hem idrar kokar hem çöp iğrenç tir sokakları tuvalet bulamasınız mimarisi çok güzel ama sokakları berbat iki gün zor durdum koşarak geldim almanyaya

Yanıtla13109
Hakan Güler:

Avrupanın geneli sıkıntılı zaten ama gel görki bizim Z kuşağı avrupa amerika hayranı:)

2593
funy Cup:

zaten millet sokakları için oraya gitmiyor insanlık için medeniyet için gidiyor. Turkiyede sokaklar temiz ama insanlar kirli.

4849
Canım Sıkılıyor:

avrupa ülkeleri tehlikeli ve pis! her an soyulabilirsiniz her an ölebilirsiniz çok çok tehlikeli.

Yanıtla2052
Yasar Unal:

Çok haklısınız. Ancak bizde de durum hızla oradakine benziyor.

87
Best AI Signal:

Parfüm bile pis/pislik kokularını bastırmak için fransızlar tarafından icat edilmemişmiydi zaten.

Yanıtla27
Best AI Signal:

Parfüm 17. yüzyılda, özellikle Fransa'da büyük başarılar elde etti. O günlerde hijyen oldukça kötü haldeydi ve hoş olmayan vücut kokularını gidermek için parfüm kullanılıyordu. İngiltere’de parfümler, VIII. Henry ve Kraliçe I. Elizabeth döneminde yaygın olarak kullanıldı. Elizabeth’in yönetiminde halka açık bütün yerler parfüm kokuyordu, çünkü kraliçe kötü kokulara tahammül edemiyordu.

10
taner ipek:

Eyfel kulesine demir yığını diyen de var

00
Best AI Signal:

ve kendilerine kadar medeniler.

Yanıtla13
taner ipek:

Ülke başkanı yapınca doğru olup olmadığını aşılamalarda anladık sanki

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title