Haberler

    Pato İmzalıyor! İşte Rakamlar

    Abone Ol

    Bir dönem adı Galatasaray ile de anılan ancak Sporcope'a yaptığı açıklama ile Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Alexandre Pato, adım adım Ada'ya gidiyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Bir dönem adı Galatasaray ile de anılan ancak Sporcope'a yaptığı açıklama ile Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Alexandre Pato, adım adım Ada'ya gidiyor...

    Geçtiğimiz günlerde Chelsea ile görüşmeler gerçekleştiren oyuncunun menajerinin Ada kulübüyle el sıkıştığı belirtilirken Brezilyalı golcü Pato'nun kulübü Corinthians ile de anlaşma sağlandığı iddia edildi. İddiasını bir adım ileriye taşıyan İngiliz basını, Chelsea'nin Pato için Corinthians kulübüne 8 milyon poundluk bedeli kabul ettirdiği ve Brezilyalı golcüye de 3,5 yıllık sözleşme imzalatacağı ifade edildi.

    İngiliz basını ayrıca Pato'nun menajeri ile Roman Abramovich'i temsilen kulüp direktörü Marina Granovskaia'nın görüştüğünü ve yıldız oyuncunun Chelsea'nin kötü gidişatını durduracak isim olduğu ifade edildi.

    Pato ile ilgili en büyük soru işaretleri ise Kasım ayından bu yana maça çıkmıyor olmasınınyanında, yeniden Avrupa'ya dönecek patlamayı gerçekleştirmemesi olarak gösteriliyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Alexandre Pato Galatasaray Türkiye Chelsea Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title