Haberler

Penaltı mı, değil mi? Beşiktaş'ın isyan ettiği bu pozisyon maçın bile önüne geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Kayserispor-Beşiktaş maçının ikinci yarısında sarı-kırmızılı futbolcu Kartal Kayra Yılmaz'ın kalecisi Bilal Bayazit'in ayağından çıkan topu elle durdurup oyuna yeniden başlaması karşılaşmanın bile önüne geçti. Hakem Atilla Karaoğlan oyunu devam ettirirken, itirazda bulunan siyah-beyazlıların yedek kalecisi Ersin Destanoğlu sarı kart gördü. Tartışılan bu pozisyonla ilgili açıklama yapan Beşiktaş da penaltı kararı verilmemesine isyan etti.

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ın Kayserispor ile oynadığı ve 3-0 kazandığı karşılaşmada çok konuşulacak bir pozisyon yaşandı.

KARTAL KAYRA TOPA ELLE DOKUNDU

Maçın ikinci yarısında Kayserispor kalecisi Bilal Bayazit, kale vuruşunda topu takım arkadaşı Kartal Kayra Yılmaz'a ayakla gönderdi. Kartal Kayra Yılmaz topu eliyle durdu ve sonra yeniden oyunu başlattı. Hakem Atilla Karaoğlan oyunu devam ettirirken itirazda bulunan siyah-beyazlıların yedek kalecisi Ersin Destanoğlu da sarı kart gördü.

BEŞİKTAŞ İSYAN ETTİ

Bu pozisyon sosyal medyada en çok konuşulan anlardan biri olurken, Beşiktaş Kulübü açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Bugün Kayseri'de kaleci olmayan bir futbolcu topu ceza sahasında elle stop ettirdi ve buna penaltı verilmedi. Türk futbolu, size rağmen" ifadelerini kullanıldı.

Penaltı mı, değil mi? Beşiktaş'ın isyan ettiği bu pozisyon maçın bile önüne geçti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersin Destanoğlu Atilla Karaoğlan Kayserispor Kayserispor Beşiktaş Beşiktaş Kayseri Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

JY:

TÜRKİYE LİGİ SATILMIŞ İLLAKİ RENKLİLERDEN BİRİNİ ŞAMPİYON YAPACAKLAR.

Yanıtla2754
Mhmt xxx:

Hakem düdük çaldıktan sonra kalecininattığı topu eliyle tutup çizgiye koydu resmen penaltıyı vermedi hakem

Yanıtla934
MHSN SRC :

bedava verilen penaltıya sesiniz çıkmıyor.İşinize geleni konuşuyorsunuz jk lılar.

Yanıtla2913
Emin Alıç:

Semih oynatılmadığı için milli takımı bırakan Bjkliler vardı. Nerdeler.

Yanıtla59
Mr Wagyu:

İşleri güçleri algı

Yanıtla54
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title