Haberler

PFDK'dan Okan Buruk ve Michy Batshuayi'ye çok konuşulacak ceza

Güncelleme:
Abone Ol

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı-kırmızılı futbolcu Michy Batshuayi'ye 117 bin TL para cezası verildi. Buruk, Kasımpaşa maçındaki tehdidi nedeniyle, Batshuayi ise Fenerbahçe derbisindeki sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ye sevk edilmişti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve sarı-kırmızılı futbolcu Michy Batshuayi'ye çok konuşulacak bir ceza verdi.

117'ŞER BİN LİRA PARA CEZASI ALDILAR

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile sarı-kırmızılıların golcüsü Michy Batshuayi'ye 117 bin TL para cezası verildi.

PFDK'NİN GALATASARAY AÇIKLAMASININ TAMAMI

PFDK'den yapılan açıklamada Galatasaray ile ilgili kısmın tamamı şöyle;

"GALATASARAY A.Ş.'nin, 28.09.2024 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY TRİBÜN 106, 107, 206, 207, DOĞU TRİBÜN 112, 113, GÜNEY TRİBÜN 119, 120 numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu OKAN BURUK'un, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 117.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

GALATASARAY A.Ş. sporcusu MICHY BATSHUAYI'nin, 21.09.2024 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 117.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Kara verilmiştir"

BURUK TEHDİTTEN SEVK EDİLMİŞTİ

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Kasımpaşa maçındaki tehdidi nedeniyle, Michy Batshuayi ise Fenerbahçe derbisindeki sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle PFDK'ye sevk edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Michy Batshuayi Michy Batshuayi Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Okan Buruk Okan Buruk Fenerbahçe Kasımpaşa Kasımpaşa Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Köksal Çelik:

Tahkim kurulu ve mhk üyeleri kimin elinde bu cezalar herşeyi gösteriyor mu acaba ? Mhy neden ceza almadı veya sahaya giren ali koç ?

Yanıtla6152
man over:

Ali koç 500 bin tl para cezası aldı.Hakemi tehdit eden okan buruk sadece 117 bin tl para cezası aldı.Evet haklısın tahkim ve mhk kimin elinde gösteriyor. Normalde en az 3 maç ceza alması gereken okan buruk, sadece komik bir para cezası aldı.

2153
MGk:

Adam fener forması ile uçan tekme attı ceza almadı biz de ceza alma sebebine bak tüküreyim adaletinize

Yanıtla5545
Murat Bayraktar:

adamlar çok güçlü.tff de değişse sistemi kurmuşlar. gs de bunun farkında zaten.okan da farkında oyuncularda.ceza almiycaklarını rakiplerinin en üstt3n bu durumlarda ceza alcaklarını ve ne olursa olsun sampiyon yapılcaklarını biliyolar.o yüzden gayet rahat ve özgüvenliler türkiyede.

Yanıtla2468
Ser_hat:

TFF bu cezayla Fenerin gazını almıştır başka bişey değil .

Yanıtla3021
Huseyin Kirilmaz:

Okan hocaya az bile adam eşinden ayrıldı iyiyce bunalıma girdi

Yanıtla106
Murat Bayraktar:

konuşulmaz hocam arkalarındaki güç nasıl bişeyse artık resmen dokunulmazlık zırhı verilmiş gs ye bu ülkede.kimin tuttuğu takım olsa gerek

Yanıtla14
tanju yenal:

cezayı şahıslar mı yoksa klüp mü öder? bilen var mı

Yanıtla23
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title