Haberler

Phillip Cocu, Adil Rami'yi istiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Derby County Teknik Direktörü Phillip Cocu, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Adil Rami'yi transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın 11'de düşünmediği ve takımdan ayrılma durumu olan Adil Rami'ye sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörü Phillip Cocu talip oldu. Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kalan takıma stoper takviyesi isteyen Phillip Cocu yönetimindeki İngiltere Championship ekibi Derby County'nin, 34 yaşındaki savunma oyuncusu Adil Rami ile ilgilendiği belirtildi.

RAMİ TAKIMDAN AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

İngiliz basını, Fenerbahçe'de forma bulamadığı için Türkiye'den ayrılmaya sıcak bakan Adil Rami'nin Derby County'ye transfer olmayı ciddi şekilde düşünebileceğini duyurdu. Öte yandan Phillip Cocu'nun 31 Ocak Cuma günü bitecek olan transfer dönemi öncesinde pek fazla seçeneğinin olmadığı ve Fransız futboclunun transferini gerçekleştirebilmek için İngiliz ekibinin hızlı hareket etmesi gerektiği vurgulandı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

YAŞLI KURT:

Ama bizim UEFA kupamız var loo

Yanıtla34
BUNAK:

SALIN GİTSİN LAN

Yanıtla16
FATİH:

cimcim bombom cimbom cimbom oley

Yanıtla41
Adınızı Yazın:

üste para verin. yollayın

Yanıtla12
sempatizan:

ADAMMSIN COCU

Yanıtla02
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

Yanıtla11
duran tekerlek:

cocu yine bir takımı batırma peşinde :D

Yanıtla02
Vedat Fcking MURİQİ:

Rami Gitsin diyenler adam formunu yakalamaya başladı faletteyi kaydedemiyoruz zaten sol bek lazım şampiyonluk için o yüzden kalsın he giderse faletteyi kaydedebilirsek gitsin ama ACİL SOL BEK LAZIM

Yanıtla02
AMANI BİLİYONMU COCU:

BU COCU FUTBOLCUDAN ÇOK İYİ ANLIYOR. BAKIN ŞIPPADANAK HEMEN ADİL RAMİYİ BİLDİ. KALSALARDI YANINDA KAMENİ, COMOLLİ VE YANINDA FREYİ DE EŞANTİYON VERİRDİK.

Yanıtla01
Adınızı Yazın:

Hiç durmayın verin. Üste para verin.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title