Haberler

Rusya, Dünya Kupası'na da el sallıyor! Polonya'dan tarihi duruş

Güncelleme:
Abone Ol

Polonya Milli Takımı, Rusya ile oynayacağı Dünya Kupası play-off maçına çıkmayacak. Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza'nın yaptığı sert açıklamaya kaptan Lewandowski de tam destek verdi.

Dünyaca ünlü futbol kulüpleri Manchester United ve Schalke, Rus firmalarla olan anlaşmalarını iptal etti. UEFA, Devler Ligi finalini Rusya'dan aldı. Öte yandan Formula 1 yönetimi de Rusya'yı takvimden çıkardı.

Polonya'dan hiç unutulmayacak tepki! Ne olursa olsun Rusya ile maça çıkmayacaklar

POLONYA'DAN SERT ÇIKIŞ

Polonya Milli Takımı, 24 Mart'ta oynanacak Rusya maçına çıkmama kararı aldı. Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza ve kaptan Robert Lewandowski çok sert açıklama yaptı.

Polonya'dan hiç unutulmayacak tepki! Ne olursa olsun Rusya ile maça çıkmayacaklarCezary Kulesza

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Kulesza yaptığı açıklamada, "Sözün bittiği yerdeyiz. Vakit hareket vakti. Polonya bu maçı kesinlikle oynamayacak, sahaya çıkmayacak" dedi.

LEWANDOWSKİ'DEN DESTEK

Kaptan Lewandowski de, "Bu, doğru karar. Ukrayna'da silahlı saldırganlığın devam ettiği bir durumda, Rusya ile maç yapmayı hayal bile edemiyorum. Rus futbolcular ve taraftarlar, bundan sorumlu değil, evet ama hiçbir şey olmuyormuş gibi de davranamayız. Özgürlük ve barışa değer veren tüm insanlar için Ukrayna'ya karşı askerli saldırganlığın mağdurlarıyla dayanışma zamanı" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Robert Lewandowski Vladimir Putin Ukrayna Rusya Kiev Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title