Haberler

Potada Kadınlar Derbisine Doğru

Abone Ol

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Angel McCoughtry, yarın oynayacakları Galatasaray derbisinde kazanmaya odaklandıklarını söyledi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Angel McCoughtry, yarın oynayacakları Galatasaray derbisinde kazanmaya odaklandıklarını söyledi.

Derbi maç öncesi AA muhabirinin sorularını yanıtlayan ABD'li oyuncu, Ülker Sports Arena'da güzel bir atmosfer olacağına inandığını belirterek, "Yeni salonumuzda oynayacağımız için çok mutluyuz. Sezon içinde zor maçlarımız oluyor, ama iyi bir takımız ve sonunda kazanmasını biliyoruz. Sadece kazanmaya odaklanıyoruz" dedi.

McCoughtry, yakaladıkları bu başarılı performansın devamını getirmeleri gerektiğini anlatarak, "Türkiye Ligi'nde çok iyi işler yapıyoruz. Zor maçlarımız oluyor. Önemli rakiplerimizden Kayseri KASKİ karşısında çok iyi oynadık ve kazanmasını bildik. Galatasaray karşısında bunun devamını getirmeliyiz" diye konuştu.

Her koşulda kendilerine destek veren taraftarlarına teşekkür eden McCoughtry, "İyi ve kötü günümüzde hep bizimle birlikteler. Onlar en iyisi ve dünyanın en büyük taraftarı" dedi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın bu sezon ligde yaptığı 10 maçın 7'sinde forma giyen ABD'li forvet, ligde toplam 115 sayı atarak 16,43 sayı ortalaması, 49 ribaund alarak da 7 ribaund ortalaması yakaladı. ABD'li oyuncu Avrupa Ligi'nde de 7 maçın tamamında sahada yer alarak 15 sayı, 7,1 ribaund ortalaması tutturdu.

Muhabir: Serdal Kalaycı / Bülent Aslan

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title