Haberler

Potada Maçın Ardından

Abone Ol

Banvit Başantrenörü Itoudis: "İyi oynamadık ancak müsabakayı kazanmaya yetecek kadar oynadık" Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Demir: "Bu maçta oyuncularımız gerçek pozisyonlarınd...

Beko Basketbol Ligi'nde, Trabzonspor Medical Park'ı 16 sayı farkla 94-78 mağlup eden Banvit'te, başantrenör Dmitrious Itoudis, kazanmaya yetecek kadar oynadıklarını söyledi.

Itoudis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Trabzonspor Medical Park'ın Balıkesir'e eksikleriyle geleceğini bildiğini belirtti.

Mücadelelerinden dolayı Trabzonspor Medical Park'ı kutladığını kaydeden Itoudis, "Taktik gereği süreyi daha daraltmaya çalıştım. Bu bizim bugünkü maçla ilgili hedeflerimizden biriydi. İyi oynamadık ancak müsabakayı kazanmaya yetecek kadar oynadık. Bugün ofansif ve defansif anlamda iyiydik. Bu maçta 24 asistimiz var. Bu da takım olarak topu ne kadar iyi paylaştığımızı, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu.

-Trabzonspor Medical Park cephesi-

Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir, sakatlıklardan dolayı eksik oldukları bir dönemde Banvit gibi formda bir takımla sahasında karşılaştıklarını belirterek "Bu maçta oyuncularımız gerçek pozisyonlarında oynayamadılar. Buna rağmen oyuncularımı göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Cem Korkmaz'ın sakatlığından dolayı sezonu kapattığını bildiren Demir, "Utku Açık'ın sakatlıkları uzun süreden beri devam ediyor. Bu da takım içinde önemli eksiklikler yaratıyor. Bu oyuncuların yerine başka oyuncularla eksiklikleri kapatmaya çalışırken bu sefer de başka alanlarda eksikliklerimiz meydana geliyor. Bu eksiklikleri kapatabilmemiz için en doğru adımları atmamız gerekiyor" değerlendirmesini yaptı. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Hakan Demir Trabzonspor Banvit Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title