Haberler

Potada Turgutlu Rüzgarı Devam Ediyor

Abone Ol

Turgutlu Belediyespor'un Bayan Basketbol takımları her sezonda olduğu gibi bu yıl da başarıdan başarıya koşuyor.

Turgutlu Belediyespor'un Bayan Basketbol takımları her sezonda olduğu gibi bu yıl da başarıdan başarıya koşuyor. Sivas'ta düzenlenen Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonası'nda, tüm rakiplerini yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyonada Turgutlu Belediyesi birinci, Barbaros Spor Kulübü ikinci ve Antalya Koleji de üçüncü olurlarken, bu takımlar 30 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında Hatay'da yapılacak Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanmış oldu.

Turgutlu Belediyespor Yıldız Basketbol takımına kupa ve madalyaları Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, ikinci Mersin Barbaros'a, kupa ve madalyaları Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, üçüncü Antalya Koleji'ne ise kupa ve madalyalarını Sivas Basketbol İl Temsilcisi Erkan Konca takdim etti.

Ayrıca Turnuvada verilen 5 bireysel ödülden de dördünü Turgutlu Belediye Spor kulübü aldı. En İyi Oyun Kurucu ödülünü ve en değerli oyuncu ödülünü Yağmur Öztürk alırken, En İyi Forvet Manolya Kurtulmuş, Sayı Kraliçesi ödülünü Kübra Boğa aldı.

Turgutlu Belediyespor Basketbol Takımı Başantrenörü Taylan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Çok başarılı bir turnuva geçirdik şampiyon olmamızın yanında oyuncularımın bireysel ödülleri almaları beni çok mutlu etti .Turgutlu'da Türkiye kadınlar Basketbol 2. liginde bir takım kurmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Eğer destek verilirse çok kısa zamanda önemli başarılar yakalanacağına inanıyorum. Bu başarıda en büyük destekçim antrenör arkadaşlarım Ceyhan Önk ve Serdar Babacan'a ve başarının mimarı oyuncularıma ve desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız Serhat Orhan'a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgutlu Belediyesi Antalya Türkiye Sivas Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title