Haberler

Premier Lig'de Son Gün Bombaları

Abone Ol

İngiltere Premier Lig'de Ara Transfer Döneminin Son Günü, Başkent Londra Takımları İçin Hareketli Geçti.

İngiltere Premier Lig'de ara transfer döneminin son günü, başkent Londra takımları için hareketli geçti.

Premier Lig'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından Chelsea, Portekizli çalıştırıcısı Scolari'nin isteği doğrultusunda, Inter'de forma şansı bulamayan Ricardo Quaresma'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Quaresma ile mavililerdeki Portekizli sayısı 6'ya ulaştı.

ARSHAVIN MURADINA ERDİ

Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Arsenal ise uzun süredir Avrupa'da top koşturmak istediğini söyleyen Rus futbolcu Andrei Arshavin ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Zenit St. Petersburg sözcüsü yaptığı açıklamada, Arshavin'in Arsenal'e transferinin gerçekleştiğini, fakat Londra'daki kötü hava koşulları nedeniyle küçük detayların bugün netleşeceğini duyurdu.

KEANE YENİDEN TOTTENHAM'DA

Sezon başında büyük umutlarla 19 milyon sterline Liverpool'a transfer olan Robbie Keane, ara transfer döneminde tekrar eski takımına döndü. Liverpool'da kendisinden bekleneni veremediğini ifade eden İrlandalı yıldız futbolcu, en uzun süre top koşturduğu Tottenham'a dönmekten mutlu ve takıma her şeyini vermeye hazır olduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title