Haberler

Rakam dudak uçuklatıyor! Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için gelen servet değerinde teklifi reddetti

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisi Tuncay Maldan, 24 yaşındaki futbolcunun geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılıların Barış Alper'i takımda tutmak istediğini söyleyen Maldan, "Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık" şeklinde konuştu.

Galatasaray ve milli takımdaki performansıyla Avrupa'nın birçok devini peşine takan Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisi Tuncay Maldan, genç futbolcunun geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY 25 MİLYON EUROYU REDDETTİ"

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Tuncay Maldan, "Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık" dedi.

"BARIŞ ALPER'İN AVRUPA HAYALİ DEVAM EDİYOR"

Açıklamalarına devam eden Tuncay Maldan, "Galatasaray, Barış ile devam etmek istediği için gelen tekliflere geri dönüş yapıp, herhangi bir rakam talep etmedi. Barış geride kalan iki sezonda takımın iskeleti için en önemli oyunculardandı. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik. Barış Alper'in Avrupa hayali devam ediyor ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandı" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY KARİYERİ

2021 yazından Ankara Keçiörengücü'nden yaklaşık 2 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı formayı bugüne kadar 114 kez terletti. 24 yaşındaki milli futbolcu, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. Barış Alper'in takımıyla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barış Alper Yılmaz Barış Alper Yılmaz Nottingham Forest Nottingham Forest Transfer Dönemi Galatasaray Galatasaray Almanya Fransa İtalya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

feyzettin calis:

Medya parlatmaya calistikca Baris maclarda sifir cekiyor :)

Yanıtla961
VOLKAN POLAT null:

50 milyon??? 6 maç 0 gol 0 asist

Yanıtla1256
Baytar Turko:

Beşiktaşın Oğuzhan özyakubu vardı 150 milyon len diye hava atarlardı gsninki de bu oldu ??????

00
suskun çocuk null:

hemen gonderin

Yanıtla1045
Kaan Gün:

Kanatlarda F. Gülen mi oynayacak

01
Mustafa Ozdil:

rezil bir oyuncu belki ilerde iyi olur

Yanıtla1930
Mehmet Deniz:

yok canım 50 milyon gelmiştir

Yanıtla834
Erkan Unal:

Bir sene daha Galatasaray'da oynaması gerekiyor,seneye hem çok kondisyonlu ve çok daha fazla para edecektir,adam idman dışında da çalışıyor bunun getirisini muhakkak görecektir,bu işler çalışmayla tecrübe kazanılarak oluyor,seneye bambaşka bir barış Alper görürüz çalışmayı kesmediği taktirde

Yanıtla1710
Punisher null:

eskiden iyi paraydi ????

Yanıtla614
Murat Ustabasi:

ATIN BAKALIM SALLAYIN

Yanıtla215
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title