Haberler

PSG, Neymar ve Cavani'yi İstanbul'a getirmiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacağı PSG maçı öncesinde Fransız ekibin kadrosu belli oldu. PSG'de kart cezalısı olan Neymar ve sakatlığı bulunan Cavani kadroya alınmadı.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın gece temsilcimiz Galatasaray'la kritik bir randevuya çıkacak olan Paris Saint Germain'in 21 kişilik maç kadrosu bugün resmen açıklandı. Fransız kulübünün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda kart cezalısı olan Neymar'ın yanı sıra Julian Draxler ve Toulouse maçında kalçasından sakatlanan Edinson Cavani'nin İstanbul'a götürülmeyeceği belirtildi.

İŞTE PSG'NİN GALATASARAY MAÇ KADROSU

İşte PSG'nin Sarı Kırmızılılar'la oynayacağı dev maçın kadrosunda yer alan isimler: Keylor Navas, Sergio Rico, Garissone Innocent, Marquinhos, Abdou Diallo, Presnel Kimpembe, Thiago Silva, Tanguy Kouassi, Laywin Kurzawa, Juan Bernat, Thomas Meunier, Idrissa Gueye, Leandro Paredes, Marco Verratti, Ander Herrera, Pablo Sarabia, Adil Aouchiche, Eric Maxim Choupo-Moting, Angel Di Maria, Kylian Mbappe ve Mauro Icardi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

İNŞALLAH PSG 10 TANE ATAR

Yanıtla1612
gs:

kıskananlar çatlasıneskilerden bilir bizi psg 4 tane atmıştık biz onlara hatırlatıyımburda 2 kez oynadık ikisindede yendik koçum

58
ashdjhagdsa:

sonrada ülke puanı neden düşer senin gibi zihiniyetler yüzünden

45
Mumi dayı:

Kınayakardın artık

12
Ben:

Bir tane attımı sağlam atar.

00
BABAYAROOO:

FARKETMEZ SAPLAR GEÇERLER :D

Yanıtla1113
gtr:

bizim yenmedğimiz takım mı kaldıki az saplamadık rahat ol

62
TESPİT:

hadi cinconlar 2. 99 olan şansınız 3 oldu kazanabilirsiniz belki

Yanıtla53
130914:

psg çaksın şunlara da türkiye de aldıkları ah lar çıksın yavaş yavaş

Yanıtla53
KRA:

OLDUMU ŞİMDİİ

Yanıtla33
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title