Haberler

    Puyol, Martino'ya Sahip Çıktı

    Abone Ol

    Barcelona'nın efsaneleri arasına giren Puyol, teknik direktör Martino'nun eleştirilerin odak noktası olmasından rahatsız.

    Carles Puyol, Barcelona patronu Gerardo Martino'yu "Onun için ölmeye hazırım" sözleriyle savundu.

    Atletico Madrid'in dört puan gerisine düşen ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen Barça'nın elinde kalan tek kulvar Copa Del Rey.

    Sadece teknik sorumlunun eleştirilmesinden rahatsızlığını dile getiren Puyol, tüm kadronun sorumluluk altında olduğunu, "Bu bizim kontrolümüz altında olan bir şey değil. Tek bir kişiyi eleştirmek insanlara 25 kişiyi eleştirmekten kolay geliyor. İşler ters gittiğinde bu herkesin suçu. Onun için en iyisini diliyorum. O harika bir çalıştırıcı ve önünde devam etmekte olan sözleşmesi var. Ben ve takım arkadaşlarım, onun için ölürüz!" sözleriyle dile getirdi.

    Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin ardından taraftarlarına mesaj veren Puyol, "Şampiyonlar Ligi'nden elenmek bize çok zorluk yaşattı. Bir sonraki maçımız da sezonun en zorlu maçlarından biri olacak. Buradan taraftarlarımızı bize destek olmaya davet ediyorum. Copa Del Rey'i aldıktan sonra her şey daha da kolaylaşacaktır." dedi.

    İspanyol defans oyuncusu, "İnanılmaz bir sezon geçiriyorlar. Onları takdir ediyorum, yenmesi güç bir takım oldular. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için savaşıyorlar." ifadeleriyle Atletico'dan övgüyle söz etti ve ekledi, "Benim emekliliğimin ardından yerimi alacak bir kişi arıyorlar ancak bu zor bir iş. Bu konuda konuşmanın zamanı olmadığını düşünüyorum."

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Gerardo Martino Carles Puyol Barcelona Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title