Haberler

Rakibine tekme atan Muslera'ya UEFA'dan ağır ceza

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys'a 1-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti. Maçın son anlarında gol sevinci yaşayan rakibine tekme atan Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'ya UEFA'dan ağır bir ceza gelebilir. UEFA Disiplin Kurulu tarafından görülecek davada, Muslera'nın fiilinin top oyunda olmadığı süreçte gerçekleşmesi nedeniyle 3 ile 5 maç arası ceza alabileceği belirtildi.

Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Galatasaray, Young Boys'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. İlk maçı da 3-2 kaybeden sarı-kırmızılı ekip bu sonucun ardından Devler Ligi'ne veda etti. İkinci müsabakada rakip oyuncuya tekme atarak kırmızı kart gören Fernando Muslera'ya UEFA'dan dev bir ceza gelebilir.

MUSLERA'YA AĞIR FATURA

Young Boys karşısında rakibi Virginius'a tekme attığı için direkt kırmızı kartla oyun dışında kalan Muslera'nın cezası, hakemin raporuna göre netlik kazanacak.

3-5 MAÇ ARASI CEZA ALABİLİR

UEFA Disiplin Kurulu tarafından görülecek davada, Uruguaylı file bekçisinin fiilinin top oyunda olmadığı süreçte gerçekleşmesi nedeniyle, UEFA Disiplin Talimatı'nın, "Oyuncuların ve görevlilerin kötü davranışları" başlıklı 15. maddesine göre yargılanacağı, bunun da 3 ile 5 maç arasında öngörüldüğü vurgulandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Galatasaray Young Boys Young Boys Muslera Muslera Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Taşkın Keskin:

Avrupa kupa maçlarında Türk hakem koyulmazsa olacağı buydu.

Yanıtla85253
ercan gurbhetchi:

Aynen fb ads maçında osterwolde ye kırmızı çıkmamıştı adamın ayağı kırılacaktı:) TR en çok penaltı kazana takım, avrupada Penaltı alamayınca elendi:) Penaltı ile gelen penaltı ile gider:)

2838
Cemalettin Solaçeken :

Boş yapmayın arık yahu, geçen sene bu takım Manchester Unitedı deplasmanda yenerken Türk hakem mi vardı.. Beşiktaşlıyım bu arada GS li değil..

3626
metehan metehan:

Degil turk hakem galatasaya 2 gol avaraj verse her oynayacagi takim gs yi yine dikerler turkiyede hakemlerin ve anadolu kuluplerinin sattigi maclara benzemez bu is yok oyle yatarak mac almak

1524
Yasar Unal:

Azeri de olsa olurdu.

326
Sinan Bulduk:

Az bile..İlk maçta yedikleriyle eledi gs’yi..

Yanıtla29119
pusatalfa:

Bu haberin yazarı fenerli galiba

Yanıtla7062
Melih Bayrak:

zaten musleranin veya gsnin cokta umrunda idi.muslera sezon sonu ya kaleci antrenörü olarak kalır yada futbolu bırakır ülkesine döner

Yanıtla1790
Damla Sengul:

sanki bizim çok umrumuzdaydi.

124
Salih Kandıralı:

Damla akıllı ol. Sana da damlatırlar.

231
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title