Haberler

Rapid Wien'e 2-0 yenilen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, sahasında 1-0 kaybettiği 3. ön eleme turu rövanş maçında Rapid Wien'e konuk oldu. Allianz Stadyumu'ndaki müsabakadan da 2-0 mağlup ayrılan bordo-mavililer, bu sonuçla birlikte turnuvaya veda etti. Avrupa yolculuğuna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek olan Karadeniz ekibi, play-off turunda İsviçre takımı St. Gallen ile karşılaşacak.

Trabzonpsor, sahasında 1-0 kaybettiği UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Rapid Wien'e konuk oldu. Allianz Stadyumu'ndaki müsabakadan da 2-0 mağlup ayrılan bordo-mavililer, bu sonuçla birlikte turnuvadan elendi.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Müsabakanın ilk 45 dakikası sessiz geçti. Her iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince devreye 0-0 eşitlikle gidildi.

Rapid Wien'e 2-0 yenilen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

TRABZONSPOR 10 KİŞİ KALDI

Fırtına, istediği sonucu alamadığı karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Bordo-mavililerde yeni transferlerden Pedro Malheiro, karşılaşmanın 85. dakikasında direkt kırmızı kart gördü ve kalan dakikalarda takımını 1 kişi eksik bıraktı.

Rapid Wien'e 2-0 yenilen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

RAPİD WİEN GOLLERİ İKİNCİ YARIDA BULDU

Trabzon'daki ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan Rapid Wien, rövanş maçından da son 15 dakikada bulduğu gollerle galip ayrıldı. Avusturya temsilcisi 77. dakikada Matthias Seidl ile 1-0 öne geçerken, 87. dakika da Christoph Lang'ın golüyle sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldı.

Rapid Wien'e 2-0 yenilen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

AVRUPA LİGİ'NE VEDA ETTİ

Böylelikle Avusturya temsilcisi adını bir üst tura yazdırdı. Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi defterini kapattı. Karadeniz ekibi, eşlemenin Trabzon'daki ilk maçında da rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Bu maçtaki tek gol ise 67. dakikada Lukas Grgic'ten gelmişti.

Rapid Wien'e 2-0 yenilen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

KONFERANS LİGİ'NDEKİ RAKİBİ

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya ekibi Rapid Wien'e elenen Trabzonspor, Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Bordo-mavililer, play-off turunda St. Gallen ile kozlarını paylaşacak. İlk maçta Slask Wroclaw'ı 2-0 yenen İsviçre ekibi, deplasmanda 3-2 kaybetmesine rağmen turu atlayan taraf oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Allianz Stadyumu Trabzonspor Trabzonspor Rapid Wien Rapid Wien Konferans Karadeniz Trabzon İsviçre Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

İbrahim Demirel:

Morinho: biz zaten şampiyonlar liginde başarılı olamazdık yerimiz UEFA Avrupa ligi. Abdullah Avcı: biz zaten UEFA Avrupa liginde başarılı olamazdık yerimiz UEFA konferans ligi. Bence sizlerin ligi Avrupa değil, Türkiye ligi.

Yanıtla1288
Selim AYDOĞAN:

Şampiyonlar ligine averaj takımı lazım biz gidiyoruz Okan Buruk

213
murtaza candurak:

gsyide avrupada görüyoz himmet olmayınca

312
Adem Bilican:

Türkiyede değil Afrika ligi falan bence

27
JokerAllame:

Senin neyine Avrupa hamsi :)

Yanıtla1167
Letgohesap null:

hamsi boğazına kaçmasın dikkat et yiğidim.

92
murtaza candurak:

hamsi buğulama yapmışlar

Yanıtla1259
Letgohesap null:

birgün hamsi yersen dikkat et boğazına kaçmasın boğulursun.

82
Emrah Emir:

Lille takımına maçtan önce başarılar dileyen Trabzonsporlu bazı fanatikleri sahneye alalım

Yanıtla657
Gerçekler Ağırdır:

Köy takımı olsa en azından keyif verirdi berbat bir futbol anlayışı içinde trabzon.

Yanıtla132
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title