Haberler

Bazen şans da lazım! Ancelotti'den olay Arda Güler kararı

Güncelleme:
Abone Ol

Real Madrid'in teknik direktörü Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'i son lig maçında 55. dakikada oyundan almıştı. İtalyan antrenörün, Arda'yı bir sonraki maçta yedek kulübesine çekeceği öğrenildi.

İspanyol devi Real Madrid'de forma giyen yıldız futbolcumuz Arda Güler hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

YEDEĞE ÇEKİLECEK

AS'ta yer alan habere göre Ancelotti, Espanyol maçında ilk 11'de başlatarak sağ açıkta görev verdiği Arda Güler'in yerine Rodrygo'yu çekecek. Yeniden ilk 11'e dönecek olan Vinicius Jr. da sol açıkta olacak. İtalyan hocanın ileri uçta ise Mbappe ya da Endrick'e şans vermesi bekleniyor.

SKOR ÜRETEMEDİ

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 7 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 247 dakika süre bulan 19 yaşındaki futbolcu gol ya da asist katkısı veremedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Carlo Ancelotti Real Madrid Real Madrid Arda Güler Arda Güler Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (42)

Halit Bilge:

Yakında kovuldu haberi gelir çünkü bir yıldız değil ve olmayacak.

Yanıtla351147
VATAN SEVER:

Yıldız olduğu için real de ama sizde bu kin öfke oldukça algılyamazsınız galatasaraylı olduğun o kadar belliki hiç bir işiniz hayra değil sizlerden korkuyorum

2984
ali tartan:

Kıskandın mı ben bir Beşiktaşlı olarak şunu çok rahat diyorum dünya 15 yıl messi yi izlemişse önümüzdeki 15 yıl arda turanı izleyecek bak bu yazdığımı unutma şu an dünyada en iyi yetenek Arda güler

1746
Murat Uluglu:

Haset? Real Madrid dünyadaki yüzbinlerce futbolcunun içerisinden sadece yıldızları satın alır!

536
Serkan Aygun:

Her gün Arda haberi duymak zorundamıyız yeter ya

Yanıtla64121
Emre Yiğit:

okuma len haber o zaman

1734
Düz çizgi:

Haberi okumuş, üşenmemiş altına yorum bile yazmış, tabiri caizse şemsiye açıldıkça açılmış, "Arda Güler'i okumak zorunda mıyız" demiş :) Şaka bu millet ya :)

01
Brh atr:

arda gider medyanın şişirmesi ile bu işler olmaz kondisyon yok ardada ancak oynarsa biraz daha alt takımlarda oynar orayı kaldıramaz yalandan parlatmayın

Yanıtla48102
Engin Demir:

ağzına sağlık yine gol yedirdi bu akşam 2 oldu

75
Düz çizgi:

Barcelona'da Ronaldinho'lu dönemler de Messi'de bu yaşlarda yedek kalır, oyuna sonradan girerdi. Ama adam adını futbol tarihine altın harflerle yazdırdı.

Yanıtla00
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title