Haberler

Efsane kaleci Iker Casillas'tan eşcinsellik paylaşımı! Milli takımdaki arkadaşından yanıt gecikmedi

Güncelleme:
Abone Ol

İspanyol futbolunun efsane futbolcuları Iker Casillas ve Carles Puyol, sosyal medya hesaplarından çarpıcı bir eşcinsellik itirafında bulundu. Casillas paylaşımında, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadelerini kullandı. Puyol'un ise bu paylaşıma "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." yanıtını vermesi büyük ses getirdi. Casillas daha sonra yaptığı paylaşımda hesabının saldırıya uğradığını belirterek, tüm takipçilerinden özür diledi.

Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casillas, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eşcinsel olduğunu duyurdu. Ezeli rakibi Barcelona'nın efsanesi Puyol ise bu paylaşıma olay bir cevap verdi.

"HİKAYEMİZİ ANLATMANIN ZAMANI GELDİ"

Eşcinsel olduğunu açıklayan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadelerini kullandı. Casillas'ın paylaşımına yorum yapan Barcelona'nın eski kaptanlarından Carles Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." diyerek çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Real Madrid efsanesi Iker Casillas, eşcinsel olduğunu açıkladı

"TÜM TAKİPÇİLERİMDEN ÖZÜR DİLERİM"

Paylaşımını silen ve yeni bir paylaşım yaparak hesabının saldırıya uğradığını belirten Casillas, "Hesabım hacklendi. Neyse ki şu an her şey yolunda. Tüm takipçilerimden özür dilerim. Elbette LGBT topluluğundan daha fazla özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Efsane kaleci Iker Casillas, eşcinsel olduğunu açıkladı! Milli takımdaki arkadaşından yanıt gecikmedi

İSPANYA MİLLİ TAKIMI'NDA BERABER FORMA GİYDİLER

Real Madrid'in ve Barcelona'nın kaptanlığını yapan Iker Casillas ve Carles Puyol, uzun yıllar İspanya Milli Takımı'nda birlikte forma giydi. 2015'ten 2021'e kadar gazeteci Sara Carbonero ile evli olan Casillas'ın Lucas ve Martín adında 2 çocuğu var.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Iker Casillas Carles Puyol Real Madrid Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

J yuc:

Kendi tercihi saygi duymaliyiz.

Yanıtla15825
Veysi Taş:

Dünya nüfusunu azaltma projesinin bir ayağı olan eşcinselliğin normalleştirme çabaları tüm hızıyla devam ediyor bugün bir futbolcu çıkar böyle konuşur yarın şarkıcı ertesi günü iş adamı ve bu iş sıradanlaştırılır

Yanıtla1389
Arif Zehir :

Senin gibi kafalılar saygı duymayı anlayışlılık modern düşünce zannediyor. Acizsiniz aciz. Sizin gibiler yüzünden dünya da istedikleri gibi sistem yapısı oluşturuyorlar

Yanıtla47
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title