Haberler

Real Madrid tecavüzle suçlanan Mbappe'yi sildi, biz Atakan'a pasta üflettik

Güncelleme:
Abone Ol

Kylian Mbappe'nin adının İsveç'te yürütülen tecavüz soruşturmasına karışmasının ardından harekete geçen Real Madrid, yıldız futbolcusunun tatile çıkmadan önce çekilen fotoğraflarını yayınlamadı. Türkiye'de ise, benzer bir olayda tecavüz sanığı olarak adı geçen Atakan Karazor'u milli takım kadrosuna davet ettikten sonra pasta üfletmişti. Bu durum 2 ülke arasındaki farkı ortaya koyuyor.

Real Madrid Kulübü, tecavüz soruşturmasında adı geçen Kylian Mbappe ile ilgili olarak net bir tavır ortaya koyarken, A Milli Takım kadrosuna ilk kez davet edilen ve benzer bir olayla ilgili olarak davası devam eden Atakan Karazor'a pasta üfletti.

REAL MADRİD SİLDİ, BİZ PASTA ÜFLETTİK

İsveç tatilinde adı tecavüz soruşturmasına karışan Kylian Mbappe, hem kendisi hem de menajeri aracılığıyla bu iddiaları kesin bir dille reddetti. Ancak, Real Madrid, soruşturmanın devam ettiği süreçte oyuncusuna karşı net bir tavır aldı.

İsveç'te yürütülen tecavüz soruşturmasında adı şüpheliler arasında geçen Mbappe, suçlamaları kabul etmezken, Real Madrid kulübü konuya yaklaşımıyla dikkat çekti. Mbappe'nin, tatile çıkmadan önce Real Madrid için bir fotoğraf çekimine katıldığı ve bu fotoğrafların paylaşılması planlandığı ortaya çıktı. Ancak kulüp, Mbappe'nin yer aldığı fotoğrafları yayınlamama kararı aldı. Kulübün yıldız isimlerinden Jude Bellingham, Mbappe'nin de yer aldığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

Real Madrid tecavüzle suçlanan Mbappe'yi sildi, biz Atakan'a pasta üflettik

Öte yandan, Türkiye'de benzer bir olayda, tecavüz sanığı olarak adı geçen Atakan Karazor'un hem milli takım kadrosuna davet edilmesi hem de doğum günü kutlamasının paylaşılması, tartışmaları beraberinde getirmişti. Real Madrid'in bu hassas yaklaşımı ve soruşturma sürecindeki tavrı, diğer kulüplere örnek teşkil edebilecek nitelikte oldu.

Real Madrid tecavüzle suçlanan Mbappe'yi sildi, biz Atakan'a pasta üflettik

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

A Milli Futbol Takımı Atakan Karazor Atakan Karazor Kylian Mbappe Kylian Mbappe Milli Takım Real Madrid Real Madrid Türkiye Madrid Dünya İsveç Spor Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Evren Erol:

Biz ortadoğu ülkesiyiz.Burada bu tür işler normal

Yanıtla74239
Yalan Yok:

Iddia ile gerçek farklıdır hele konu bir Futbolcuysa Para koparmak içinde olabilir veya gerçekte olabilir bu yüzden Mahkeme kararı kesin olmadan iki Ülke farkı gibi ucuz haberleri bırakın

Yanıtla54199
Mücahit Kılıç:

Bu ülkede hiçbir suç ve suçlu ödülsüz kalmaz.

Yanıtla30114
Akay Köşdere:

yapmayın Allah aşkına bu nasıl haber adı üstünde Sanık suçlu değil Sanık suçu ispat edilene kadar masumiyet karnesi kapsamında masumdur.

Yanıtla1868
FONCUSAVAR:

Mbappe gibi serveti olan birinden para koparmak için gönüllü yatıp sonra tecavüz etti demek zor olmasa gerek. Ki, Türkiye ye gelen İskandinav turistler de gece Türk genci ile eğlenip yeyip için yatıp ertesi gün tecavüze uğradım deyip Turizm şirketinden tazminat almaya çalıştığının çok örnekleri var.

Yanıtla240
Şerafettin Berk:

O yüzden orası madrid bizim ülkede sirk ligi

Yanıtla1822
Barış O. B.:

Bunu yazan arkadaşın memleketi neresi? Haber içeriği henüz kesinleşmemiş bilgilerden oluşuyor. Ayrıca her şeyin bir üslubu var. Orta Doğu ülkesi olduğumuzun ben de farkındayım ama habercilikte böyle olmamalı

Yanıtla331
irfan Çağlayan:

jude belinghamın payşatığı fotoğrafta mbappe nerde. soldaki çeneden sakallıyı kastediyorsanız bile roberto carlosa daha çok benziyor

Yanıtla822
Emre null:

bu yuzden adamlarin 10 tane kupasi varken bizim bir final oynamisligimiz yok çünkü bizde suçlu el üstünde tutulur bir kazansalar sanki dünya kupasını alınmış gibi değer veririz abartikca abartiriz bu nedenle futbolcularımızın oynamasak bile yanlış yapska bile vize değer veriyor halkimiz deyip maçlarda ciddi şekilde oynamuyirlar ama yabancı futbolcular bir turnuva kaybetse eleştiri yağmuruna tutulurlar ülkelerinde bizde ovdukce öv abrttikca abart

Yanıtla146
NEFER OGLU:

bir suç cezasız kalmazssa caydırıcı olur. insanlara her konuda cezalar caydırıcı olmalı.

Yanıtla47
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title