Haberler

Reina'dan Barça'ya Mesaj

Güncelleme:
Abone Ol

La Masia'dan yetiştikten sonra Barcelona'dan ayrılan Pepe Reina, yaptığı açıklamalarla kaleci arayan kulübüne göz kırptı.

Napoli file bekçisi Pepe Reina, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt olarak " Barcelona'ya dönmekten çok memnun olurum." sözlerini kullandı.

1988'de Barcelona altyapısına adım atan Pepe Reina, 2000'de as takıma kadar yükselse de eldivenleri kapmayı başaramamış ve 2002'de kulüpten ayrılmıştı. Liverpool'da yıldızı parlayan ve bu sezon kiralık olarak Napoli adına ter döken Reina, bu yaz takımdan ayrılacak Valdes'in yerine yeni bir isim arayan Barcelona'ya dönmek istediğini ima etti.

Tecrübeli kaleci, Mundo Deportivo'ya verdiği röportajda "Kulübün ikinci başkanı Bartomeu, kaleci konusunda adayları daralttıklarını söyledi. Mantıklı da çünkü diğer sene Victor olmayacak. Barcelona gibi bir kulübün sizi takip etmesi ise hoş bir duygu. Fakat bu transfer konusu da beni biraz tedirgin ediyor çünkü şu an Napoli'deki işime tamamen odaklanmış durumdayım. İleride ne olacağı bana bağlı ama beni şu an destekleyen ve bana çok iyi davranan insanlara da saygısızlık etmek istemiyorum." diyerek bu sezonu Napoli'de tamamladıktan sonra Barça'ya gidebileceğinin sinyallerini verdi.

Reina, Barcelona'da forma giymek hakkında ise "Hangi yaşta, hangi dönemde olursa olsun Barcelona'da forma giyen bir oyuncu ayrıcalıklıdır. Barcelona'da uzun yıllar oynayarak o ayrıcalığı yaşadım. Elbette ileride kulübe dönersem çok mutlu olurum ama bugünden bir çıkarım yapmak zor." dedi.

Ter Stegen'e de övgü

Reina, Barcelona ile adı geçen bir diğer isim Ter Stegen'e değindi. Reina, "Son derece komple bir kaleciye benziyor. Ayağına hakim ve yaşına rağmen iyi bir karaktere sahip, olgun. Şu an iyi, gelecekte ise çok çok iyi bir kaleci olacak. Avrupa'nın en iyi kalecilerinden biri." diyerek Ter Stegen'i göklere çıkardı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Pepe Reina Barcelona Liverpool Napoli Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title