Haberler

    Liverpool'un Başarılı Eldiveni Reina: Ayrılmayı Düşünmüyorum

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Kariyerine İspanya'da son vermek isteyebileceğini söylemesine rağmen şimdilik kulübünden ayrılmayı düşünmediğini belirten Reina, 2 yıl daha takımda kalacağını söyledi

    Liverpool'un İspanyol file bekçisi Pepe Reina, kariyerine İspanya'da son vermek isteyebileceğini söylemesine rağmen şimdilik kulübünden ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

    Deneyimli kaleci geçtiğimiz sezonu Napoli'de kiralık olarak geçirmiş ve onun yokluğunda Simon Mignolet Liverpool kalesinde oldukça başarılı bir performans sergilemişti.

    Cadena Ser'e açıklamalarda bulunan Reina, "Liverpool ile 2016 yılına kadar sözleşmem var ve buna bağlı kalmak istiyorum. İyi çalışıyorum ve takım arkadaşlarımla da iyi anlaşıyorum. Henüz Brendan Rodgers ile konuşma fırsatı bulamadım ama ayrılmak gibi bir düşüncem şimdilik yok." ifadelerini kullandı.

    Kariyerine Barcelona'da başlayan 31 yaşındaki kaleci bir gün İspanya'ya dönmek istediğini de belirtirken, "Herkes gibi ben de yıllar sonra geldiğim yere dönmek isterim. 2005'te Rafael Benitez beni Liverpool'a aldığında, teklifi kabul ettikten sonra ona da gelecekte İspanya'ya dönmek istediğimi söylemiştim." diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Pepe Reina Liverpool İspanya Napoli Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title