Haberler

"Reklama gidin, vallahi çok kötüyüm" diyen Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında bayıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray maçının ardından Fenerbahçeli Abdülkerim Durmaz yanında galibiyeti kutlarken "Reklama gidin, vallahi çok kötüyüm" diyerek bayıldı. Kütahyalı'nın bu durumu sonrası stüdyoya sağlık ekibi girdi ve ünlü yorumcuyu sedyeye yatırdı. Durumunun iyi olduğu anlaşılan Kütahyalı, daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Maalesef yine yanıldım. Çok üzgünüm. 40 yaşındayım, hiç Galatasaray'ı bu kadar acınası halde görmedim" dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programının ünlü yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında bayıldı.

'Reklama gidin, vallahi çok kötüyüm' diyen Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında bayıldı

STÜDYOYA HEMEN SEDYE GELDİ

Fenerbahçeli olan Abdülkerim Durmaz yanında galibiyeti kutladığı sırada "Reklama gidin, vallahi çok kötüyüm" diyen Rasim Ozan Kütahyalı, kısa süre sonra bayıldı. Stüdyoya hemen sağlık ekibi girerken, Kütahyalı da sedyeye yatırıldı ve ilk müdahale yapıldı.

'Reklama gidin, vallahi çok kötüyüm' diyen Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında bayıldı

"GALATASARAY'I HİÇ BU KADAR ACINASI HALDE GÖRMEDİM"

Durumunun iyi olduğu anlaşılan Rasim Ozan Kütahyalı daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maalesef yine yanıldım. Çok üzgünüm. 40 yaşındayım, hiç Galatasaray'ı bu kadar acınası halde görmedim." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Abdülkerim Durmaz Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Bülent Altınok:

Bu soytarıyı tv ye hala çıkarıpta o çıktığı kanalı izleyende vatan hainidir.

Yanıtla1950
bekir yapici:

bütün isi güclü abidik kübidik tezgah madem fenalasti belki tekrarlamasi muhtemel bir kalp krizi veya tansiyon seker düsmesi olabilir niye hastahaneye gitmedi dersiniz güven veren ciddi biri olmadigindan reyting yapmaya ilgi cekmeye yönelik bir hareket olmadigi ne malum?

Yanıtla134
Hasan Baş:

DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR YİNE HEPSİNİ TOPLASAN BİR ADAM ETMEZ

Yanıtla229
ozkan gur:

Şu dümene dümenci sinan bile güldü :) Ama alan razı veren razı , millet izliyor işte . Onlar dümenci izleyen dümenci. Ne güzel izliyorlar.

Yanıtla119
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

TAKLACI Rasim :)

Yanıtla218
OKUR:

ya bunları sirke yollamak lazım

Yanıtla115
Erhan özsoy:

reyting uğruna neler yapıyorlar hayret

Yanıtla29
Doğrucu Davud:

işi gücü şov bu herifin şimdi de ajitasyon yaparak kamuoyunun gözünde affedilmeyi hoş görülmeyi bekliyor. Yemezler. Bunu ekranlara ısrarla çıkaran zihniyet bunun zamanında hangi hainleri övdüğünü bilmiyor mu elbet biliyor. Hem de parsel parsel biliyorlar

Yanıtla010
Feridyn Salla:

bu emisiyonu bakan arkadaslarin zamanina yaziklar olsun.hadi onlar bu isi para icin yapiyorlar,ama izleyicileri anlamakta zorluk cekiyorum.

Yanıtla08
Serdar Şahiner:

Şova devam:))

Yanıtla17
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title