Haberler

Resmen "al da at" dedi! Herkes Sacha Boey'in asistini konuşuyor

Güncelleme:
Abone Ol

Geçen sezonun devre arasında rekor bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Alman devi Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, sezona fırtına gibi başladı. Bundesliga'nın ilk haftasında Wolfsburg'a konuk olan Münih'in 19. dakikada Musiala ile bulduğu golün asisti Boey'den geldi. Fransız sağ bekin yaptığı bu asist, sosyal medyada gündem oldu.

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Alman devindeki yeni sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Boey, ilk maçtan asist yaptı.

MUSIALA'YA "AL DA AT" DEDİ

Almanya Bundesliga'nın ilk haftasında Wolfsburg'a konuk olan Bayern Münih, 19. dakikada Musiala'nın golü ile öne geçerken asist ise Boey'in ayağından geldi. Fransız sağ bekin yaptığı bu asist, sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan 24 yaşındaki futbolcu, Wolfsburg'un 47. dakikada penaltıdan attığı golde penaltıya sebep olan isim oldu. Genç savunmacı, 65. dakikada ise yerini Müller'e bıraktı.

İşte Boey'in asistiyle gelen gol;

Resmen 'al da at' dedi! Herkes Sacha Boey'in asistini konuşuyorGÖRÜNTÜ: BEIN SPORTS

Resmen 'al da at' dedi! Herkes Sacha Boey'in asistini konuşuyorGÖRÜNTÜ: BEIN SPORTS

Resmen 'al da at' dedi! Herkes Sacha Boey'in asistini konuşuyorGÖRÜNTÜ: BEIN SPORTS

Resmen 'al da at' dedi! Herkes Sacha Boey'in asistini konuşuyorGÖRÜNTÜ: BEIN SPORTS

5 GOLLÜ MAÇI BAYERN KAZANDI

Volkswagen Arena'da oynanan maçı Bayern Münih 3-2 kazandı. Münih'e galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Jamal Musiala 65. dakikada Jakub Kaminski(k.k.) ve 82. dakikada Serge Gnabry kaydetti. Wolfsburg'un golleri ise 47 ve 55. dakikalarda Lovro Majer'den geldi.

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI SATIŞI

Galatasaray, Sacha Boey'i geçen sezonun devre arasında 30 milyon euro + 5 milyon euro bonus karşılığında Alman devi Bayern Münih'e satmıştı. Boey'in bu transferi, onu Türk futbol tarihinde en yüksek bedelle satılan oyuncular listesinde zirveye oturtmuştu. 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısında sadece 2 kez Münih forması giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Bayern Münih Galatasaray Galatasaray Sacha Boey Sacha Boey Bundesliga Fırtına Fırtına Futbol Münih Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Selim AYDOĞAN:

Ferdiden sonra balon haberleri çıkmaya başlar bu balonun

Yanıtla648
Alpay Ozcan:

Aynı şekilde Bayer’ın yediği ilk goldeki hatasını da konuşmak lazım.

Yanıtla2016
Zenga:

O asisti 2.lig de her hafta izlersin Türkiye de tamam 6s lisin de bu kadar belli etmeyin . :)

Yanıtla229
Oguz Cetin:

Müthiş asist..

Yanıtla522
Cagdas Karagöz:

maksat haber olsun: arkadas adam zaten sıfıra ınmıs mecburen ıcerı verecek alda at ne demnk sankı kale onunde bos bu yan taraf vermıs gıbı haber yapmısısınız :)

Yanıtla37
Vll. Murat:

Türk futbolunun satışı mi ???

Yanıtla23
Zulkarneyn :

Türkiyeden giden hangi sektörde olursa olsun hak ettiğini kazanıp, daha güzel bir hayat yaşıyor. Bizim ülkemizde ise sadece dümenciler,tokatçılar ve politikacılar.

Yanıtla02
hakan ayfer:

al da at?

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title