Haberler

Resmi açıklamanın eli kulağında! Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin ile anlaşmaya vardı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun transferini çok istediği Allan Saint-Maximin'de mutlu sona ulaştı. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli kulübüne resmi teklif yapan sarı-lacivertliler, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Süper Lig devi Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanmaya devam ediyor.

MOURINHO DEVREYE GİRDİ

Geçtiğimiz günlerde Suudi-Arabistan takımı Al-Ahli'ye teklif yapan sarı-lacivertliler, Allan Saint-Maximin'in yüksek bonservis ücreti ile karşı karşıya kalınca devreye Portekizli hoca girdi.Allan Saint-Maximin, Mourinho'dan gelen telefon sonrası kulübüne gitme isteğini iletti. Bu gelişmenin ardından sarı lacivertli kulüp, Arabistan ekibini de ikna etmeyi başardı.

RESMİ AÇIKLAMANIN ELİ KULAĞINDA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Al Ahli ve Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşmada maaşın bir kısmını Fenerbahçe ödeyecek. Sarı lacivertli kulüp resmi açıklamayı kısa süre içinde yapacak.

Haberler.com / İsmail Elal - Spor

Suudi Arabistan Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Kurt Savaş:

fenerbahçe ilk 4 garantilidi desenize

Yanıtla5019
Çınar Saraç:

Bumu oyuncu bizim Samet bile Sabri bile Galatasaraydaki dombili bile daha iyidir

Yanıtla419
Ütopik Yorumcu:

adam çok iyi fulham da oynuyordu süper bir adam

Yanıtla1131
Adsız biri:

Ulan morinyo fenerin başına gelenli 1 ay oldu. 1 aydır haberlerde medyada morinyo FB nin başına geldi transfer hareketliliği başladı diyolar. Ulan 1 aydır sadece bi kişiyi aldık o da zaten geçen sezondan anlaşmıştık gelmesi için. Nerede hareketlilik onu anlamadım

Yanıtla1816
Melih Bayrak:

bu Ali Koç ile hicbir zaman olmaz adamda vizyon yok kesinlikle profosyoneller ile çalışmıyor kimdir abi bu adamlar nedir Mourinho değil krali gelse bu bahtimiz degismez izleyin görün GS bu sene daha rahat şampiyon olacak Mourinho sezon sonunu görmez

Yanıtla116
Necdet Ökten:

Aynen kardesım bı halt olmaz bızden en ıyı ıkıncı okuruz sadece

11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title