Haberler

Resmi teklif yapıldı bile! Fenerbahçe, Sofyan Amrabat'ı aldı alacak

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, orta saha takviyesi için girişimlerini sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, Sofyan Amrabat için İtalyan ekibi Fiorentina'ya resmi teklif yaptı. Fenerbahçe'nin hedefi, 28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak. Ancak Fiorentina'nın önceliği, Amrabat'ı bonservisiyle göndermek. Taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe'de orta saha takviyesi için transfer girişimleri sürüyor. Sarı-lacivertliler, Sofyan Amrabat için Fiorentina'ya resmi teklif yaptı.

Transferde Fenerbahçe'nin hedef bölgelerinden biri de orta saha. Bu bağlamda gündemdeki isimlerden biri de Sofyan Amrabat.

KANARYA, KİRALAMAK İSTİYOR

Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. İtalyan ekibinin önceliği ise Amrabat'ı bonservisiyle göndermek. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Sofyan Amrabat Sofyan Amrabat Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Yasar Unal:

Büyük paralarla alınan Kuzey Afrikalı futbolcular yerine fizik gücü yüksek Avrupa menşeli oyuncuları tercih etmenin her zaman daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla118
SAVAŞ GÜNAY:

Sakın almayın bu adamı istikrarsız bir futbolcu çok ağır ve Kuzey Afrikalı futbolcuların çoğu disiplinsiz bu riske girmeye değmez Fb nin ihtiyacı Fred olmadığı zaman biraz daha yerini doldurabilecek bir orta saha Transfer yapmalıyız diye transfer yapmayın kimseyi bulamadıysan yapma daha iyi

Yanıtla05
Burak:

bu transferleri kimler yapıyor acaba gönderdikleri adamlara bak yerine aldıklarına bak yazık bu kafayla şampiyonluk zor :(

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title