Haberler

Rıdvan Dilmen'den Volkan Demirel için bomba Milli Takım iddiası: Düşünüldüğünü duydum

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 2-1 yendiği maçın ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu. Hatayspor Teknik Direktörü Dilmen ile ilgili bomba bir iddia ortaya atan Dilmen, "Volkan Demirel'in Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü için düşünüldüğünü duydum. Umarım olur." dedi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Kayserispor- Fenerbahçe maçının ardından Volkan Demirel için gündeme oturan bir iddiada bulundu. TV8.5 ekranlarında konuşan Dilmen, Ümit Milli Takım için Dilmen'in düşünüldüğünü belirtti.

"KOLAY BİR SÜREÇTEN GEÇMİYOR"

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada, "Volkan Demirel'in Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü için düşünüldüğünü duydum. Umarım olur. Volkan hoca buna ne kadar hazır tabii o da ayrı bir durum. Kolay bir süreçten geçmiyor." ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN İSMİ DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Ümit Milli Takım için daha önce ortaya atılan iddialarda Arda Turan'ın düşünüldüğü belirtilmişti. Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ise yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilmek zorunda kalmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Rıdvan Dilmen Milli Takım Kayserispor Fenerbahçe Hatayspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Selim Güler:

Volkan kardes milli takimin basina gecerse cok isabetli olur .Daha önce fenerdeyken yaptigi hareketlerden dolayi hic sevmiyordum,fakat depremden sonra o ysptigi konusma aglamasi tam bir vatansever milettini cok sevdigini düsünüyorum.Milli takimiza cok uyar ,cok hirsli bir kardes insallah olur

Yanıtla1136
mahalle sakini:

Milli takımda oynarken milli maça 15 dakika kala maçı bırakıp çekip giden biri vardı adını hatırlayan var mı ?

Yanıtla157
SadeceGerçekler:

Eşine ve kundaktaki 2 aylık bebeğine küfredilmesini gayet makul, Volkan'ın tepkisini abartılı buluyorsun yani.. Sizin kalpleriniz kötülükten kapkara olmuş..

38
Mehmet Celik:

ridvan kulise basladi duyumunu ispatlasana

Yanıtla35
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title