Haberler

Rıdvan Dilmen: Drogba'yı Sandviç Yaptılar

Güncelleme:
Abone Ol

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulunurken "Drogba'yı sandviç yaptılar" ifadesini kullandı.

% 100 Futbol programında Mustafa Denizli ile birlikte derbiyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini'yi eleştirirken "Drogba'yı sandviç yaptılar" dedi.

"MANCINI FENERBAHÇE'Yİ FAVORİ GÖSTEREMEZ"

Galatasaray teknik direktörünün Fenerbahçe'yi derbide favori olarak gösteremeyeceğini söyleyen Dilmen, "Galatasaray Kadıköy'e psikolojik olarak 1 puan yeter diye gitmiş kadro olarak. Kadroyu da bu şekilde oluşturmuş hoca. Öteki taraftan Fenerbahçe yüksek moralli. Fenerbahçe'yi ben, sen ya da iddia bültenlerindekiler favori gösterebilir. Ancak Galatasaray gibi çok büyük bir takımın teknik direktörü favori gösteremez Fenerbahçe'yi" şeklinde konuştu.

"DROGBA'YI SANDVİÇ YAPTILAR"

Mustafa Denizli hocam ile hafta içi buluştuk yemek yedik, Galatasaray'ın 11'ini yazdım. Doğru olduğu için değil, Mancini'yi çözdüm. Drogba'yı sandviç yaptılar. Egemen ve Bruno Alves döndürmemeye çalıştılar ve çoğunda başarılı oldular. Bruma ve Burak Caner ve Gökhan'ı kovalamaktan asli görevlerini yapamadı. 6 puanlık geride olan bir takım ezeli rakibine karşı Kadıköy'de sahaya böyle çıkmaz.

DENİZLİ: GALATASARAY'IN PUAN ALMA ŞANSI YOKTU

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de 2-0 kazandığı derbide iki takımın da ortaya koyduğu futbolun beklentilerin çok altında kaldığını söyleyen Denizli, Galatasaray'ın bugünkü sahaya dizilişiyle Fenerbahçe'den puan alma şansının bulunmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title