Haberler

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den ayrılacak futbolcuların ismini tek tek verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Mesut Özil transferiyle Avrupa gündemine oturan Fenerbahçe'de kadrodan ayrılacak futbolcular da konuşulmaya başlandı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Sosa, Kemal Ademi, Perotti ve Cisse'nin sarı lacivertli takımdan ayrılcağını söyledi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe-Ankaragücü maçının devre arasında Fenerbahçe'nin yollarını ayıracağı futbolcuları açıkladı.

Dilmen konuyla ilgili, " Jose Sosa'dan vazgeçilmiş gibi. Diego Perotti ayrılıyor. Kemal Adem ve Papiss Cisse ile de ayrılık düşünülüyor" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN COŞKUSUNU BEĞENDİM"

Karşılaşmanın ilk yarısını da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Goller Ankaragücü'nün direncini düşürdü. Hızlı oynamak bazen Fenerbahçe için hata getiriyor. Mame Thiam bildiğimiz santrfor ama kanatta da oynayabiliyor. Cyle Larin ve Mame Thiam gibi santrforlar savunma yapmazlar ama gol atarlar. Fenerbahçe'nin coşkusunu beğendim ama daha sakin oynaması lazım. İlk yarıda Nazım Sangare'yi beğendim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Jose Sosa Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Burak:

Larin Thiamın bir gömlek üstünü yalnız ve Larin yeterli desteği veriyor sol kanatta . Aralarında değer olarak 2 kat gol sayısı olarak 3 kat fark var . Larin ile Thiam aynı ise Ronaldo da aynı .

Yanıtla114
Namyelüs:

Ali Koç sayesine yıllık yapılanmadan 6 aylık yapılanmaya geçildi. Büyük başkan canım!

Yanıtla57
Ua 34:

RIDVAN DİLMEN ZORLU ÇETESİNİN MEDYA AYAĞIDIR!

Yanıtla010
Veysel:

Stadyumlar kapalı, maçlar seyircisiz oynanıyor zaten. Ülkede salgın var, kapatın futbol kulüplerini. Siz kapatmassanız ilerleyen yıllarda bu salgından daha tehlikeli salgınlar zaten o büyük kulüpleri kapattıracak. Keriz gibi gidin internet paketine bir dünya para verin izleyin maçı. . . Futbolcular, kulüpler köşeyi döndükçe dönsün.

Yanıtla27
Ferhat:

Perşembe günü beşiktaş maçına fanatık beşiktaşlı hakem verdiler. Adamsan hakem katliamı yaşanmadan müdahil olursun.

Yanıtla63
Eleştiri:

GEÇEN SENDE VARDA BULUNDUĞU FB-BJK(3-1) MAÇTA BJK Yİ KATLEDEN KİŞİ METE KALKAVAN(ORTA HAKEM CÜNEYT Tİ)

26
ne var ki bunda?:

tek tek verecek tabi aynı anda iki üç isim söylenme ihtimali var mı? harfler birbirine karışır cümle kuraman ki

Yanıtla26
Mete karaman:

Fb. Bu sene şampiyon olmazsa abbas yolcu..felaket olur ali koç için

Yanıtla14
Ua 34:

ALİ KOÇ K A Ç A C A K!

26
sx:

Ağlamadan yanlız

04
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title