Haberler

Rıdvan Dilmen rejiden gelen uyarı üzerine yorum yapmayı bıraktı, programı erken bitirdiler

Güncelleme:
Abone Ol

Dün akşam Rennes-Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, sinirlenerek 8 dakika hiçbir yorumda bulunmadı. Sonrasında reklama giden Murat Kosova, programı erken bitirmek zorunda kaldı.

Rennes- Fenerbahçe maçının ardından Rıdvan Dilmen sosyal medyada gündem oldu. Bir pozisyonu anlattığı sırada rejiden gelen uyarı üzerine çok sinirlenen Dilmen, yorum yapmayı bırakarak 8 dakika çıt çıkartmadı.

"GELSİN ONLAR ANLATSINLAR"

Rejiden gelen uyarı üzerine çok sinirlenen Rıdvan Dilmen, "Gelsinler onlar anlatsınlar o zaman! Burada önemli bir şey anlatıyoruz" dedi ve yerine oturdu. 8 dakika boyunca hiçbir yorumda bulunmayan Rıdvan Dilmen'in o halleri sosyal medyada yankı uyandırdı.

ERKEN BİTİRMEK ZORUNDA KALDI

Rıdvan Dilmen'in konuşmaması üzerine tek başına yayın yapmaya çalışan Murat Kosova, programı erken bitirmek zorunda kaldı. Sosyal medyada Rıdvan Dilmen'e yapılan olayı saygısızlık olarak nitelendiren bazı taraftarlar, tecrübeli yorumcuya sahip çıktı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

ferfer:

önemli bişey anlatıyomuş sanki dünyayı kurtaracak vatandaşı topla uyutmaya devam edin ha yurt dışında Türk futbolu yok gibi bişey bi cacık olmaz en sonu 4-5 tane saplar gönderirler arkanıza baka baka geri gelirsiniz

Yanıtla110192
HİMMET ÇALKAN:

görende atomu parçalıyor zannedecek tövbe tövbe

Yanıtla39158
MUSTAFA KARADUMAN:

yaw onu derın futbol da yaptılar ya. Adam niye bidaha burda yapsın.

04
Alaaddin:

:DDD yaşlandı artık. bıraksın

Yanıtla7280
Faruk krmn:

Bu gururu hak eden tek takım var başakşehir diğerleri ilk ve daha önceki maçları baz alırsak başarılı değiller çünkü saçma sapan maçlarkaybettiler şimdi birer galibiyet bir beraberlikle çok övmeye gerek yok fazla abartmayın onları??????alkışlar başakşehir,e

Yanıtla9347
ferfer:

adamlar 0 başarıyla dönsün sen gururdan bahset top oynamaklamı gururlanıyor ülkeler hadi be sende

2449
Hakan Arslanoglu:

Rıdvan Dilmen yıllardır spor yorumlarından kazandığın paralar yetmedi mi halen yorum yapıyorsun. Git kazandığın paraları ye...

Yanıtla3919
Musti40 :

Sence sırf para içinmi yapıyor? Yaa ne kadar aciz bir yorum, İbrahimoviç ve Ronaldoda para için oynuyor hala demek

1222
mastique:

Bu nasil bir mantik?

720
Erkan Ölmez:

Bu adamı o kadar çok büyüttüler ki kendini fasulyeden nimet sanıyor.Bu kadar çok bilgili ise futbol yönünden adama sormazlar mi " Aziz başkan seni f.b'nin başına antrenör olarak getirdi.Niye 3 ayda futbol takımını bırakıp kaçtın?

Yanıtla3424
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title