Haberler

Rio Ferdinand'ın Jose Mourinho'ya ettiği sözlere bakın: Avrupa'da bir takım çalıştırmaya uygun değil

Güncelleme:
Abone Ol

İngiliz futbol yorumcusu Rio Ferdinand, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'ye elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirdi. Ferdinand, Mourinho'nun hakemlerle olan diyaloglarına ve oynattığı futbola tepki gösterdi. 'Maçlar sahada kazanılır' diyerek Mourinho'yu eleştiren Ferdinand, Mourinho'nun Avrupa'da bir takım çalıştırmaya uygun olmadığını belirtti.

İngiliz futbol yorumcusu Rio Ferdinand, Lille'e elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho'yu sert bir biçimde eleştirdi.

MOURINHO'YA SERT ELEŞTİRİ

Alınan bu sonucun ardından ise Avrupa basınından dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'ya eleştiriler geldi. Eski İngiliz futbolcu Rio Ferdinand, Mourinho'nun oynattığı futbolu ve hakemlerle kurduğu diyaloglarla tepki gösterdi.

"AVRUPA'DA BİR TAKIM ÇALIŞTIRMAYA UYGUN OLMADIĞINI GÖRDÜK"

Ferdinand, Portekizli teknik adam hakkında, "Mourinho'nun Lille karşısında neden artık Avrupa'da bir takım çalıştırmaya uygun olmadığını gördük. Hakemler ile uğraşmaktansa futbola konsantre olmalı. Maçlar sahada kazanılır" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Jose Mourinho Jose Mourinho Rio Ferdinand Rio Ferdiand Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Lille Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Samet:

Bravo güzel ve gerçek tespit fenere ali koç gibi morhinlo da yakışmıyo not gs

Yanıtla1662
Erol Arslan:

adam neguzel demis bi bizim fenevliler anlamiyor, neymis molinyo the special one'mis.

Yanıtla1252
hakan aslan:

tazminatını alıp gidecek zaten

Yanıtla650
Gjerj Kastoroiti:

adam haklı acur surviora götürsün bunu

Yanıtla448
Siranuş Nermer:

e tabi adam akıllı, bu saatden sonra en iyi üçreti emekliler cenneti Türkiyede kazanırım demiştir kendisine

Yanıtla423
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title