Haberler

Roberto Carlos, Yiğidolar'daki 58'inci Maçına Çıkacak

Güncelleme:
Abone Ol

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ligde yarın oynanacak Fenerbahçe maçıyla kırmızı-beyazlı ekibin başında 58. sınavına çıkacak.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ligde yarın oynanacak Fenerbahçe maçıyla kırmızı-beyazlı ekibin başında 58. sınavına çıkacak.

Kırmızı-beyazlı ekiple 11'i Ziraat Türkiye Kupası'nda, 46'sı Spor Toto Süper Lig'de olmak üzere 57 maça çıkan Carlos, Yiğidoların başındaki 58. sınavını bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı verecek.

Plaka işareti "58" olan Sivas'ın Süper Lig'deki tek temsilcisi Sivasspor'un başında çıktığı 57 maçta 23 kez galibiyet sevinci yaşayan Carlos, 25 defa da sahadan boynu büyük ayrıldı. Carlos'un ekibi, bu 57 maçlık periyotta 9 kez de beraberliğe razı oldu.

Bu maçlarda rakip fileleri 86 kez havalandıran Sivasspor, kalesinde ise 88 gol gördü.

Geçen sezon topladığı 53 puanla ligi 5. sırada tamamlayan Carlos yönetimindeki Yiğidolar, bu sezon ise geride kalan haftalarda başarısız bir grafik çizdi.

Kariyerinin en zor günlerini geçiren Carlos, kırmızı-beyazlı ekiple geride kalan 12 haftada sadece 2 galibiyet elde edebildi.

Geride kalan 12 haftada topladığı 10 puanla 16'ncı sırada yer alan Sivas ekibi, Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçtan puan veya puanlar alarak küme düşme hattının üstüne çıkmayı hedefliyor.

Carlos, "3 Büyüklere" karşı ligde 3 kez güldü

Kırmızı-beyazlı ekipte ikinci sezonunu geçiren teknik direktör Roberto Carlos, "üç büyükler" olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı Sivasspor'un başında 8 maça çıktı.

Bu maçlarda rakiplerine karşı 3 kez üstünlük sağlayan Carloslu Sivasspor, sahadan 1 kez beraberlikle, 4 defa da mağlubiyetle ayrıldı.

Carlos yönetiminde geçen sezon Sivas'ta Fenerbahçe'yi 2-0, Galatasaray'ı 2-1, Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda ise Fenerbahçe'ye 5-2 ve Galatasaray'a 2-1 yenildi; Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sezon ise ligin 4. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1, 6. hafta dış sahada Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Carlos'un ekibinin "Üç Büyükler"e karşı dış sahada galibiyeti bulunmuyor.

Kaynak: AA / Spor

Roberto Carlos Galatasaray Fenerbahçe Sivasspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title